Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, February 5, 2016

ALPHA LIPID SD2 - MAKAN UNTUK KURUS


Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Wednesday, February 3, 2016

BAGAIMANA ALPHA LIPID SD2 BERFUNGSI-Part 2


Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Tuesday, February 2, 2016

BAGAIMANA ALPHA LIPID SD2 BERFUNGSI - Part 1


Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Saturday, January 30, 2016

JOM DIET CARA YANG SIHAT


Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!

Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke 
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Monday, January 25, 2016

TESTIMONI PENGGUNA ALPHA LIPID SD2 2016-1


jom layan testimoni ni..antara pengguna ALPHA LIPID SDII yg telah berjaya menurunkn berat bdn hnya dgn 4 bln shj..bergantung kpd metabolisme & hormon masing2..ade yg dpt turun antara 2-5kg hnya dlm semggu..
cpt2!!selesaikan mslh brt bdn anda dgn ALPHA LIPID SDII..tmbhkn keyakinan diri anda skrg!!..
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Saturday, January 23, 2016

DIET SANTAI DENGAN SHAPE UP


nak diet santai. nak maintain berat badan. Jom minum shape up!!!!
SHAPE UP boleh diambil sebagai :
Sarapan Pagi
sibuk di waktu pagi menyebabkan anda selalu mengabaikan sarapan pagi. Shape Up penyelesaiannya.

Makan Tengahari
Sibuk bekerja sampai takde masa nak makan. Sering beli makanan segera seperti Ayam goreng, Pizza, Kentang Goreng, Mee segera..

BERHENTI makan makanan segera kerana ianya tiada khasiat..Ambillah Shape Up!!

Makan Malam
Malas masak?? Nak makan yang ringan-ringan je?? Siang dah makan banyak??Shape Up pilihan yang tepat. Sila ambil 2@3 jam sebelum tidur yer.

Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Friday, January 22, 2016

RM170 ALSD2 SACHETS/ KOTAK- PROMOSI PENGHABISAN STOK


PROMOSI HEBAT, PROMOSI PENGHABISAN STOK DARI 
NEW IMAGE..

HANYA RM170.00/ TIN. 
HARGA BIASA  RM227.90. HARGA 
TERMASUK DELIVERY + FREE SHAKER.

JOM AMALKAN DIET SECARA SIHAT..INGAT DIET INGAT SAYA!! DIET TANPA PERLU BERLAPAR BERSAMA ALPHA LIPID SD2!!
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM170 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM227.90)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Monday, January 18, 2016

RM 150 SAHAJA - CEPAT SEBELUM PROMOSI BERAKHIR

produk ALSDII adalah meal suppliment, bukan replacement spt produk lain. ALSDII tiada dadah, so tiada kesan sampingan.
Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea + diet fiber + high protein + 9 jenis essential asid amino + 11 vitamins + 12 minerals.
ALPHA LIPID SD II 2X lebih pembakaran lemak dari SDII lama biasa kerana green tea terkenal dengan agen pembakar lemak.
jika kita berdiet dgn ALSDII, kita amalkan diet protin, elak karbo + gula utk hasilkan kimia keton. So ALSDII bertindak sebagai PEMANGKIN PEMBAKARAN.
berat turun bukan kerana BAHAN KIMIA dan DADAH spt produk lain yg menyebabkan kita akan bergantung kepada produk tersebut berterusan sampai bila-bila.
saya sendiri berat asal 55 kg, dlm masa 1 minggu, berat sekarang 50kg smile emoticon Hanya guna 1tin shaja berat saya mantain 50KG
diet sekali seumur hidup dgn ALSDII, kesan berpanjangan.
setin ALSDII 420 gram, utk 28 hidangan. sehari 4 kali, 2 skup bancuh dgn 250ml air sejuk dari peti setiap kali. so setin utk seminggu LOST 4-8kg.
JOM!!! JOM!!! CEPAT STOK PROMOSI TERHAD, SAPE CEPAT DIA DAPAT...
PROMOSI HEBAT, PROMOSI PENGHABISAN STOK DARI NEW IMAGE..HANYA RM150.00/ TIN. HARGA BIASA RM201.60. HARGA TERMASUK DELIVERY + FREE SHAKER.
JOM AMALKAN DIET SECARA SIHAT..INGAT DIET INGAT SAYA!! DIET TANPA PERLU BERLAPAR BERSAMA ALPHA LIPID SD2!!
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.60)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Saturday, January 9, 2016

CEPAT-CEPAT PROMOSI RM150 MASIH ADA LAGI


JOM!!! JOM!!! CEPAT STOK PROMOSI TERHAD, SAPE CEPAT DIA DAPAT...
PROMOSI HEBAT, PROMOSI PENGHABISAN STOK DARI NEW IMAGE..HANYA RM150.00/ TIN. HARGA BIASA RM201.60. HARGA TERMASUK DELIVERY + FREE SHAKER.
JOM AMALKAN DIET SECARA SIHAT..INGAT DIET INGAT SAYA!! DIET TANPA PERLU BERLAPAR BERSAMA ALPHA LIPID SD2!!
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.60)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Friday, January 8, 2016

RM150 ALSD2 HARGA PROMOSI PENGHABISAN STOK

PROMOSI HEBAT, PROMOSI PENGHABISAN STOK DARI 
NEW IMAGE..

HANYA RM150.00/ TIN. 
HARGA BIASA  RM201.60. HARGA 
TERMASUK DELIVERY + FREE SHAKER.

JOM AMALKAN DIET SECARA SIHAT..INGAT DIET INGAT SAYA!! DIET TANPA PERLU BERLAPAR BERSAMA ALPHA LIPID SD2!!
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM150 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.60)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Wednesday, January 6, 2016

Testimoni Shape Up Seluar Saiz 29 ke 26 Inci


Pernah tak ada satu satu masa tetiba perut rasa lapar sangat tapi kau pening tak tahu nak makan apa??

Tak kisah pagi ke malam ke. Apalah susah..pandang botol shape up. Bancuh 2 skoop dgn air sejuk. Nak buat macam ais blended pun boleh.
Pastu aksesori letak la buah buahan..
Terus kenyang!!!!
Jimat petrol dan masa dari pergi redah beli makanan tak berkhasiat kan!!!
Ada 2 perisa.
Suka coklat ke berries??

Shape up merupakan makanan tambahan yang di gunakan sebagai makanan gantian (meal replacement ) dalam program pengawalan berat badan setelah anda mendapat berat ideal.
Ia juga membantu mengawal kadar metabolisme badan anda agar sentiasa berada dalam keadaan yang OPTIMUM.

Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Saturday, December 26, 2015

WAJIB MAKAN UNTUK KURUSKAN BADAN????


eerrkk..mcm pelik bunyinya, org punya lah berlapar, tahan selera & nafsu makan untuk kurus...ini wajib mkn pulak? mcm mana nk kurus kalo dah asyik makan jerk kan?
Haaaa.. kalau nk tau itu lah kelebihan jika berdiet bersama
ALPHA LIPID SD2!! Semua gambar dibawah ini boleh makan...
JOM AMALKAN DIET SECARA SIHAT..INGAT DIET INGAT SAYA!! DIET TANPA PERLU BERLAPAR BERSAMA ALPHA LIPID SD2!!
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR. Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM227.90)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Thursday, December 24, 2015

TESTIMONI SHAPE UP DEC 2015


Produk Shape Up membantu
mengawal pengambilan makanan anda dan akan membantu anda pada matlamat berat badan anda. Sama ada anda memilih untuk mempunyai shake untuk sarapan pagi, makan tengah hari atau makan malam adalah terpulang kepada anda - apa sahaja yang sesuai di dalam terbaik dengan gaya hidup anda.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Wednesday, December 16, 2015

Alpha Lipid Sd2 Sachets


Hasil dari sambutan dan kejayaan luar biasa terhadap produk pelangsingan terhebat ini, New Image International mengorak selangkah ke hadapan dengan memberi suntikan dan wajah baru terhadap produk Alpha Lipid SD2.

Baru sahaja dilancarkan di Malaysia, Alpha Lipid SD2 Sachet merupakan langkah terbaik untuk memudahkan pengguna menggunakan produk ini dengan lebih teratur dan disiplin. Oleh itu, tiada lagi alasan untuk anda meninggalkan aturan diet bersama ALSD2 dengan pek diet mudah di bawa ini.

Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM227.90)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Monday, December 14, 2015

Adakah anda hilang berat badan dan kemudian naik kembali ?


Adakah anda hilang berat badan dan kemudian naik kembali ?
Adakah anda terperangkap dalam kitaran diet tidak berkesudahan?
Selalunya apabila kita pergi berdiet, kita bekerja keras untuk mencapai matlamat kita, barulah kembali ke tabiat makan dan gaya hidup lama.
Produk Shape Up membantu
mengawal pengambilan makanan anda dan akan membantu anda pada matlamat berat badan anda. Sama ada anda memilih untuk mempunyai shake untuk sarapan pagi, makan tengah hari atau makan malam adalah terpulang kepada anda - apa sahaja yang sesuai di dalam terbaik dengan gaya hidup anda.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Tuesday, December 8, 2015

Fungsi Alpha Lipid Slimdiet 2


1)Tiada ketagihan kepada makanan karbohidrat dan manis dengan itu dapat mengawal kandungan gula dalam badan atau darah dengan lebih baik.

2) Merangsang tindakbalas insulin yang berkesan dan tiada keletihan ketika berdiet dan membuatkan badan lebih bertenaga tanpa perlu melakukan senaman fizikal yang berlebihan untuk mengawal kalori yang biasanya mengambil masa agak lama. Program penurunan berat badan ini juga lebih menjimatkan dimana kos per kg adalah lebih murah dan efektif.

3) Tidak akan ada masalah pengenduran pada otot atau kulit ketika proses penurunan berat badan berlaku malah akan memberikan tone kulit yang baik dan mantap.

4)Alpha Lipid Slimdiet 2 ianya satu proses penurunan berat badan yang selamat, sihat, dan efekif kerana ianya bersumber alam dalam masa yang sama merawat simpton dalam badan.Seminggu turun 2-5kg!!!

Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Friday, December 4, 2015

Alpha Lipid Sd2 - Produk Kurus dan Sihat


Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH


WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Friday, September 11, 2015

Produk Kurus Badan Yang Paling Senang Untuk Diet

▓▓ Bye Bye Diet Ketat ▓▓


Harga Promosi Serendah RM180 setin (Perisa Berry & Chocolate )
Jangan putus asa, Produk slimming terbaru "SHAPE UP" dgn formula Alpha Lipid telah di lancarkan, 1000 tin telah terjual dalam masa 3 jam semasa pelancaran.
Kehebatan Shape Up.
[√] HEBAT*** kerana ia formulasi terbaru dari Alpha Lipid
[√] JIMAT *** kerana 1tin boleh tahan untuk 2 minggu
[√] MUDAH *** hanya minum 2x sehari.
[√] TERBAEK*** kerana still boleh slim walaupun makan NASI !!!!!
[√] BERKESAN***turunkan berat badan sebanyak 4-8 kg dalam sebulan.
[√] LAZAT*** kerana ia tampil dengan perisa baru,COKLAT & BERRY..
+++++++++++++++++++++++++++
Harga pasaran RM201.40
Harga PROMOSI - RM180 sahaja.
Free Shaker
Poslaju Free.
Cepat bertindak untuk memiliki produk terhebat ini...
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Cal

Thursday, September 10, 2015

ALPHA LIPID SD2 -TERBUKTI BERKESAN


saye dah berjaye turunkan berat badan saye sebanyak 6 kg...dlm mase 3 minggu".
Ini adalah pengakuan customer yang dah penah ambil ALSD2
Anda Bila Lagi??
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Thursday, August 20, 2015

Fungsi Alpha Lipid Lifeline


1)Tiada ketagihan kepada makanan karbohidrat dan manis dengan itu dapat mengawal kandungan gula dalam badan atau darah dengan lebih baik.

2) Merangsang tindakbalas insulin yang berkesan dan tiada keletihan ketika berdiet dan membuatkan badan lebih bertenaga tanpa perlu melakukan senaman fizikal yang berlebihan untuk mengawal kalori yang biasanya mengambil masa agak lama. Program penurunan berat badan ini juga lebih menjimatkan dimana kos per kg adalah lebih murah dan efektif.

3) Tidak akan ada masalah pengenduran pada otot atau kulit ketika proses penurunan berat badan berlaku malah akan memberikan tone kulit yang baik dan mantap.

4)Alpha Lipid Slimdiet 2 ianya satu proses penurunan berat badan yang selamat, sihat, dan efekif kerana ianya bersumber alam dalam masa yang sama merawat simpton dalam badan.Seminggu turun 2-5kg!!!

UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Friday, July 10, 2015

PEMAKANAN ALSD2


Cara Menggunakan SD2
SD2 perlu diminum 4x sehari iaitu pagi, tengahari, malam dan sebelum tidur. Sebelum minum SD2, anda dinasihatkan untuk menggunakan juga Fibremax, Minyak Zaitun dan Cuka Epal kerana ia akan memberikan kesan yang optimum kepada anda.
Cara minum, sangat mudah :
1- Gunakan 1 shaker (untuk goncang minuman), mula2 masukkan 200-250ml air masak (dari peti lagi best)
2- Masukkan 1 sudu minyak zaitun dan 1 sudu cuka epal.
3- Masukkan 2 scoop SD2.
4- Goncang sehingga sebati dan minum.......yummy!!!
5- Tambahkan 1 scoop Fibremax untuk diminum sebelum anda tidur!!!
Anda boleh makan seperti biasa, 3 kali sehari, iaitu 10-30 minit selepas minum SDII.
Apa yang BOLEH dimakan?
Semua jenis protein seperti telur, ikan, daging, seafood (kecuali sotong), ayam, sayur-sayuran, sosej, nugget, daging burger, ayam KFC, Chicken Chop, Lamb Chop, tauhu, lauk-pauk yg dimasak utk anak2, etc.
Apa yang perlu DIELAKKAN?
Makanan berkarbohidrat seperti nasi, mee, spageti, bihun, snek2 dsb, semua jenis minuman manis dan semua jenis buah-buahan. Hanya minum air masak sahaja sekurang-kurangnya 2 liter sehari.
MENU CADANGAN BAGI DIET SD2
Penting: Pastikan minum SDII terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa makanan.
SARAPAN PAGI
Menu-1
Minuman SDII, Sebiji telur + Daging + Keju Cheddar rendah lemak, 1 biji tomato saiz sederhana.
Menu-2
Minuman SDII, 2 Biji telur rebus, 1 biji tomato saiz sederhana.
Menu-3
Minuman SDII, 2 Biji telur hancur (scrambled) dan sayur campuran.
Menu-4
Minuman SDII, Sup telur dicampur hirisan ayam dan secawan kobis.
Menu-5
Minuman SDII, 2 biji telur goreng dan salad sayur-sayuran.
MAKAN TENGAHARI
Menu 1
Minuman SDII, Tofu serta isi ketam, telur dengan udang dan Brokoli rebus.
Menu 2
Minuman SDII, ayam dipanggang, adunan salad digoreng bersama bawang putih dan asparagus goreng.
Menu 3
Minuman SDII, daging goreng kicap dan brokoli bersama udang.
MAKAN MALAM
Menu 1
Minuman SDII, hirisan kambing bakar dengan sos pudina, sayur campuran dan daun saderi (celery) digoreng bersama udang.
Menu 2
Minuman SDII, Ikan yang dimasak stim bersama tomato, cendawan dan daun bawang.
Menu 3
Minuman SDII, ayam yang dipanggang, tofu bersama daging kisar, serta sayur bayam.
Menu 4
Minuman SDII, hirisan kambing bakar bersama sos pudina, daun saderi (celery) + udang digoreng, serta sayur campuran.
** Apabila mengambil ALPHA LIPID SD II, kadar penurunan berat di dalam 3 - 5kg seminggu!!!
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Thursday, July 9, 2015

JOM KURUS SEBELUM RAYA

Kami yakin produk ini berkesan dan boleh membantu orang GEMUK kembali KURUS..
Program Diet Shape Up
Tidak perlu ikut gaya diet traditional , tiada pantang larang dan anda boleh makan apa sahaja.
Product ini amat sesuai untuk :-
Orang GEMUK yang ingin KURUS.
Orang yang sudah kurus dan ingin kekalkan bentuk badan.
Orang yang kurus dan risau menjadi gemuk.
Product ini adalah "Scientific Meal Replacement Program"
"Meal Replacement Program" bermaksud mengantikan salah satu daripada aktiviti makan kita sehari , kita boleh mengantikan makanan kita kepada shape up ketika sarapan , makan tengahari atau makan malam.
Product shape up ini lebih ringan dan lebih mudah. Cuma hanya gantikan salah satu waktu makan dan kena jaga makan. Hasil berkualiti dengan penggunaan selama 90 hari.
Product ini membantu meningkatkan tahap metabolisma yang bagus untuk tubuh badan. Kesan ini menurunkan berat badan yang ideal , tahan lama dan berkekalan.
Shape Up juga mempunyai 2 perisa yang sedap iaitu Berries&cream dan Chocolate Fudge.
Shape Up ini juga mampu membantu anda mengurangkan lemak yang degil dan mampu menurunkan berat badan 1kg 1 hari. Ia merupakan product slimming no 1 yang mampu meningkatkan badan dan bakar lemak badan dengan cepat dan pantas.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call


Friday, July 3, 2015

APA TU ALSD2??


APA TU ALSD2??
ALSD2 adalah produk penurunan berat badan keluaran Syarikat NZ New Image Asia yang telah bertapak selama 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan.
ALSD2 merupakan hasil kajian daripada saintis dari HARVARD MEDICAL UNIVERSITY iaitu Dr.George Cahill dan Dr.George Blackburn.
Dengan program 'Alpha Lipid SD II' ALSD2 ini, anda akan menerima secukupnya bekalan protein yang berkualiti tinggi setiap hari yang mana ia akan memastikan penurunan berat badan hanya lemak dan bukannya body mass. ( ketumpatan). Sekiranya body mass hilang, kulit akan menjadi mengeleber akan membuatkan anda kelihatan berumur daripada umur sekarang ini TETAPI dengan 'Alpha Lipid SD II' anda dapat kekalkan otot dan ton kulit yang cantik - nampak cantik / segak dan rasa berkeyakinan.
Produk ini merupakan campuran berkualiti tinggi yang komprehensif terdiri daripada protein soya bukan GMO, serat, daun teh hijau, vitamin dan mineral.
Formula Baru
ALPHA LIPID SD II baru ini telah ditambah fiber, ditmbah lagi dengan Green Tea extract, lebih protein dan diformulasikan lagi dengan Alpha Lipid formula untuk membantu meningkatkan penyerapan dan tindakan yang lebih cepat.
Kesan kekenyangan yang lebih lama kerana telah ditambah fiber dan membantu sistem perkumuhan selain mencuci dinding usus.
Diperkayakan juga dengan 11 vitamins dan 12 minerals.
Sememangnya ALPHA LIPID SD II is not just a DIET but a complete health and management system!!!
** Apabila mengambil ALPHA LIPID SD II, kadar penurunan berat di dalam 3 - 5kg seminggu!!!
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Monday, June 29, 2015

JOM KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SHAPE UP


Untuk entri kali ini saya ada berita baik untuk uolls yang berhajat nak cuba shape up.
Kami dah terima beberapa gambar testimoni shape up untuk yakinkan uolls. Kat sini saya attachkan 2 testimoni shape up terkini.
Shape Up juga mempunyai 2 perisa yang sedap iaitu Berries&cream dan Chocolate Fudge.
Shape Up ini juga mampu membantu anda mengurangkan lemak yang degil dan mampu menurunkan berat badan 1kg 1 hari. Ia merupakan product slimming no 1 yang mampu meningkatkan badan dan bakar lemak badan dengan cepat dan pantas.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Wednesday, June 24, 2015

PRODUK YANG BOLEH DIPERCAYAI, TERLALU BANYAK TESTIMONI


Diantara gambar2 testimoni pengguna yang telah menggunakan Alpha Lipid SD2.
Terlalu banyak testimoni sehingga tak mampu untuk kami senaraikan semuanya.

UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke 
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 BULAN JUN SAHAJA DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Tuesday, June 23, 2015

Dua Perisa Sedap-Berries & Coklat


Shape Up juga mempunyai 2 perisa yang sedap iaitu Berries&cream dan Chocolate Fudge.
Shape Up ini juga mampu membantu anda mengurangkan lemak yang degil dan mampu menurunkan berat badan 1kg 1 hari. Ia merupakan product slimming no 1 yang mampu meningkatkan badan dan bakar lemak badan dengan cepat dan pantas.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Wednesday, June 17, 2015

ALPHA LIPID SD2 - KAEDAH DIET DAN PEMAKANAN SEIMBANG


Kaedah Diet dan Pemakanan yang seimbang.
Dengan alpha lipid sd2, diet yang dijalani amat mudah. Anda hanya perlu pastikan meminum bancuhan 2 skup alsd2 dengan air sejuk atau suam mati (shake) dan minum 4 kali sehari selepas makan.
Anda tidak boleh berlapar lebih dari 4 jam dan anda WAJIB makan makanan berprotein dan kurangkan pengambilan karbo. Anda boleh makan daging ayam, lembu, ikan, udang, ketam dan lain2.
Terpulang pada anda untuk bersenam atau tidak, walaupun begitu anda digalakkan untuk meluangkan masa untuk bersenam sekurang-kurangnya 30 minit sehari.
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 BULAN JUN SAHAJA DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Monday, June 15, 2015

Turun Dari 82kg ke 64kg Dalam Masa 3 Bulan

Testimoni Pengguna Shape
Minum Shape Up 3 Bulan, lihat sendiri perubahan beliau..

Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Thursday, June 4, 2015

Turun 2-5kg Seminggu Tanpa Berlapar.


Masalah kegemukan kian membelenggu masyarakat Malaysia hari ini. Amalan hidup dan pemakanan yang tidak terkawal menjadi punca kepada masalah yang serius ini.
Namun, agak melegakan kerana produk hebat Alpha Lipid SD2 mampu menurunkan berat badan kita 2-5kg seminggu tanpa perlu berlapar.
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke 
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 BULAN MAY SAHAJA DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Wednesday, June 3, 2015

4 AGEN PEMBAKAR LEMAK DALAM SHAPE UP


MEMPUNYAI 4 AGEN PEMBAKAR LEMAK YANG TERBAIK DI DALAM SHAPE-UP
===========================================================
* Green Tea - Ekstrak teh hijau (termasuk catechins) boleh membantu pengoksidaan lemak (pembakaran kalori)
* L-Carnitine - untuk pengangkutan lemak ke dalam mitochondria iaitu 'pusat kekuatan sel' di mana lemak dibakar
* Choline - agen lipotropic yang membantu dalam mengerakkan lemak dari hati dan menggalakkan badan supaya mengunakannya sebagai sumber tenaga
* Inositol - agen lipotropic yang membantu dalam mengerakkan lemak dari hati dan menggalakkan badan supaya mengunakannya sebagai sumber tenaga
~ Menyediakan rangkaian lengkap antioksidan yang diperoleh daripada biji anggur, boysenberries, blackcurrants dan buah kiwi. Empat kali aktiviti antioksidan vitamin C (6895 unit ORAC / gr) ellagitannins dan komponen catechin juga dikenali untuk membantu mengekalkan berat badan yang sihat.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Monday, June 1, 2015

RAHSIA KURUS SEMASA BERPUASA


Sejak kebelakangan ini ramai yang bertanya macam mana nak berdiet alpha lipid sd2 masa puasa.. Walaupun belum masuk bulan Ramadhan, maka telah ramai memulakan kewajipan berpuasa samada berpuasa sunat, puasa ganti atau puasa Rejab, Syaaban dan terus puasa Ramadhan.
Apabila kita berpuasa, maka ada beberapa pantang semasa berdiet ALSD2 yang perlu kita perhatikan. Pantang pertama adalah jangan berlapar atau tidak mengambil apa-apa makanan lebih dari 6 jam sewaktu kita jaga. Namun begitu kita masih boleh berdiet dan mengambil ALPHA LIPID SD2 sambil berpuasa kerana kewajipan berpuasa adalah lebih penting cumanya metabolisma kita menjadi perlahan sedikit dari biasa tetapi berat kita masih boleh turun. Apabila kita sudah berbuka nanti makanlah dengan kenyang tetapi tetap tidak mengambil karbohidrat dan gula serta minumlah air yang banyak untuk menggantikan air yang hilang sewaktu siang.
Perkara atau syarat yang lebih penting untuk kita perhatikan sewaktu berpuasa adalah kita mestilah memakan cukup protien semasa berdiet. Cukup protien disini bermaksud kita masih perlu memgambil 8 skup sehari apabila kita telah berbuka. Maka bolehlah buat penyesuaian pada waktu malam tentang jarak memakan SD2 sebanyak mengikut jadual masing-masing.
Contohnya:
2 scoop sahur + 2 scoop buka puasa + 2 scoop lepas teraweh + 2 scoop nak tido..
atau
3 scoop sahur + 3 scoop buka puasa + 2 scoop nak tido..
Semoga puasa anda diberkati disamping beribadah dengan cara yang sihat… Insyallah.. SELAMAT BERPUASA SEMUA..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 BULAN MAY SAHAJA DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Saturday, May 30, 2015

Testimoni Shape Up


Rahsia Kurus Dengan Sihat
Jom lihat testimoni-testimoni yang menggunakan Shape Up untuk perkongsian bersama dan sebagai pembakar semangat buat mereka yang mempunyai keinginan mencuba tapi masih ragu-ragu...
Tak Cuba Tak Tahu...kesannya hebat..!! rasanya sedap...!!
Amalkan pengambilan air kosong 4 litre sehari..Pastikan anda banyak minum air.....ye...ianya akan lebih cepat membantu....
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Tuesday, May 26, 2015

Rahsia Kurus Dengan Cepat

Rahsia Kurus Dengan Cepat
KELEBIHAN ALPHA LIPID SDII (Protein Sparing Modified Fast, PSMF)
# Boleh makan dan tidak perlu berlapar
# Bukan ganti makanan atau meal replacement tapi meal supplement
‪#‎Turun‬ berat dengan cepat
‪#‎Kadar‬ penurunan berat yang seimbang dan sekata
‪#‎Selamat‬ kerana bukan ubat diet bahkan makanan kesihatan yang kaya dan selamat serta efektif kwerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (protein soya yg berkualiti tinggi) dan juga, serat soya yang diperkayaan dengan asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral
‪#‎Sihat‬ dengan zat-zat makanan yang seimbang
‪#‎Rasa‬ lebih bertenaga
Lebih peka dan badan lebih ringan
Tidak memecahkan protein dlm badan
Mencantikkan warna dan tone kulit
‪#‎Kulit‬ tegang dan tidak kendur bahkan nampak awet muda
‪#‎Meningkatkan‬ pembakaran lemak secara semulajadi
‪#‎Membakar‬ lemak yg tersimpan lama sebagai sumber tenaga
‪#‎Tidak‬ ada kesan naik mendadak apabila berhenti bahkan menjaga berat badan idaman sepanyang hayat
ALPHA LIPID SDII rata-rata mereka memang berpuas ati kerana produk ini bukan sahaja membantu mengurangkan berat badan kita malah ia juga mengajar kita untuk terus "Menjalani hidup sihat sepanjang hayat:
***UNTUK PENURUNAN LEBIH PANTANAS SILA AMALKAN SENAMAN RINGAN SEPERTI AEROBIKS, BERENANG, BRISK WALKING DAN LAIN LAIN SELAMA SETENGAH JAM SETIAP HARI
Jadi lebih kurus bukan sesuatu merugikan.. Jom ubah penampilan anda hari ini..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 BULAN MAY SAHAJA DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

Monday, May 25, 2015

JOM KURUS SEBELUM RAYA 2015


JOM KURUS SEBELUM RAYA TAHUN 2015
permintaan terlajak laris.SHAPE UP dapat membantu merurunkan berat badan dengan mudah,pantas,dan selamat.tidak perlu berlapar dan senaman berat.yang bestnya bleh makan nasi..hanya minum SHAPE UP.
Sama ada anda memilih untuk mempunyai shake untuk sarapan pagi, makan tengah hari atau makan malam adalah terpulang kepada anda - apa sahaja yang sesuai di dalam terbaik dengan gaya hidup anda.
Masing2 nak kurus...nak cantik sebelum raya...jom order sekrg!!
Ada 2 flavour...okeyhhh....
Berries dan chocolate
Reshape you body with SUPER SHAPE UP!!! Say NO to YoYo Diet...
order nowww!!!...
Tak Cuba Tak Tahu...kesannya hebat..!! rasanya sedap...!!
Amalkan pengambilan air kosong 4 litre sehari..Pastikan anda banyak minum air.....ye...ianya akan lebih cepat membantu....
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Thursday, May 21, 2015

Jom BerSD2, Tak Rugi Jadi Kurus

**
*UNTUK PENURUNAN LEBIH PANTANAS SILA AMALKAN SENAMAN RINGAN SEPERTI AEROBIKS, BERENANG, BRISK WALKING DAN LAIN LAIN SELAMA SETENGAH JAM SETIAP HARI
Jadi lebih kurus bukan sesuatu merugikan.. Jom ubah penampilan anda hari ini..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)***UNTUK PENURUNAN LEBIH PANTANAS SILA AMALKAN SENAMAN RINGAN SEPERTI AEROBIKS, BERENANG, BRISK WALKING DAN LAIN LAIN SELAMA SETENGAH JAM SETIAP HARI
Jadi lebih kurus bukan sesuatu merugikan.. Jom ubah penampilan anda hari ini..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA PROMOSI RM180 (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU
HARGA PROMOSI RM180 (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

Wednesday, May 20, 2015

FUNGSI & KEBAIKAN 4 PEMBAKAR LEMAK UTAMA SHAPE UP


FUNGSI & KEBAIKKAN 4 PEMBAKAR LEMAK UTAMA "SHAPE UP"
GREEN TEA
==========
-Antioksidan yang kuat
-Awet muda
-Merangsang pembakaran lemak / membakar lemak
-Melindungi fungsi ginjal
-Mencegah diabetes
-Mencegah keracunan
-Mencegah bau mulut
-Mengurangkan bau mulut
-Mengurangkan risiko strok
-Kaya vitamin & mineral
-Membantu mencegah penyakit
-Mencegah kerosakkan gigi
-Melancarkan sistem pencernaan
-Mencegah Hepatitis
-Melindungi paru - paru diracuni asap rokok
-Mengawal darah tinggi
-Mempertingkatkan sistem immun -Mencegah penyakit tulang ( osteoporosis)
-Mengurangi kadar kolestrol jahat
-Mencegah kanser
-Menurunkan gula dalam badan .
L-CARNITINE
===========
-Merangsang pembakaran lemak oleh tubuh .
-Pembakaran secara semula jadi
untuk menurunkan berat badan , kerana "L-carnitine bertindak memindahkan & mengangkut lemak ke bahagian sel yang membakarnya tanpa kesan .
-Membantu mempertingkatkan kadar metabolisme
-Menyekat selera makan
-Meningkatkan stamina.
INOSITOL
========
-Mengeluarkan lemak dalam hati
-Fungsi dalam pancaran saraf
-Sebagai agen anti kebimbangan
-Melindungi daripada peripheral neuropathy yang bergabung dengan diabetes.
-Mengawal tahap kolestrol darah
-Sesuai untuk masalah sembelit
-Membantu tidur yang lebih baik.
CHOLINE
========
-Daya ingatan & kecerdasan otak
-Mengeluarkan lemak dari hati
-Rawatan untuk beberapa jenis kanser,mengurangkan sakit & demam.
-Wanita hamil digalakkan mengambil "choline" tujuan pertumbuhan otak bayi di dalam kandungan .
-"Choline " juga boleh boleh didapati di dalam sumber makanan lain :
*susu
*telur
*kekacang
*hati lembu
*daging
*salmon
*udang
*brokoli
*mentega kacang
*susu coklat.
Jom..Cuba Produk ❝ SHAPE UP ❞ Formulasi Terbaru New
Image.
Tak Cuba Tak Tahu...kesannya hebat..!! rasanya sedap...!!
Amalkan pengambilan air kosong 4 litre sehari..Pastikan anda banyak minum air.....ye...ianya akan lebih cepat membantu....
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call

Wednesday, April 22, 2015

PERBEZAAN DIET DENGAN ALPHA LIPID SD2

APA BEZA ANTARA BERDIET SENDIRI TANPA MAKAM KARBOHODRAT DENGAN BERDIET ALPHA LIPID SDII JUGA KURANGKAN KARBOHIDRAT
Nak bgitau sikit ni ade orang kata baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan.
Ish, betul kesemua tak boleh makan?? disini kita boleh lihat bagaimana Alpha Lipid SDII boleh MEMBANTU kita untuk mengurangkan berat kita dengan membakar lemak yang terkumpul dengan cara lebih PANTAS!!
Berdiet sendiri tanpa mengambil apa - apa supplement memang boleh KURUS!! tapi tahukah kita??
Diet ini akan mengakibatkan BADAN MENJADI LEMAH
sebab makanan & vitamin yang diperlukan tidak mencukupi dan hilang sebab kita sudah gunakan. Kita mungkin tidak mengetahui sama ada lemak @ air yang hilang.
Kemungkinan JISIM otot- otot pun boleh rosak. Apabila memulakan semula pengambilan nasi @ karbo (gula& kanji) berat badan akan naik berganda berlaku yo-yo effect.
Namun begitu, dengan ALPHA LIPID SDII walaupun tanpa pengambilan karbo (cth:nasi) jisim otot akan dibina sambil mencantikkan kulit. Jadi kalau otot dan terbina, peratus untuk gemuk semula adalah rendah, ini kerana lemak telah dibuang secara kekal. Yang penting apabila mendapat berat yang diiniginkan pastikan anda menukar pola pemakananan @ tabiat pemakanana yang lebih seimbang.
KELEBIHAN ALPHA LIPID SDII (Protein Sparing Modified Fast, PSMF)

# Boleh makan dan tidak perlu berlapar
# Bukan ganti makanan atau meal replacement tapi meal supplement
‪#‎Turun‬ berat dengan cepat
‪#‎Kadar‬ penurunan berat yang seimbang dan sekata
‪#‎Selamat‬ kerana bukan ubat diet bahkan makanan kesihatan yang kaya dan selamat serta efektif kwerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (protein soya yg berkualiti tinggi) dan juga, serat soya yang diperkayaan dengan asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral
‪#‎Sihat‬ dengan zat-zat makanan yang seimbang
‪#‎Rasa‬ lebih bertenaga
Lebih peka dan badan lebih ringan
Tidak memecahkan protein dlm badan
Mencantikkan warna dan tone kulit
‪#‎Kulit‬ tegang dan tidak kendur bahkan nampak awet muda
‪#‎Meningkatkan‬ pembakaran lemak secara semulajadi
‪#‎Membakar‬ lemak yg tersimpan lama sebagai sumber tenaga
‪#‎Tidak‬ ada kesan naik mendadak apabila berhenti bahkan menjaga berat badan idaman sepanyang hayat
ALPHA LIPID SDII rata-rata mereka memang berpuas ati kerana produk ini bukan sahaja membantu mengurangkan berat badan kita malah ia juga mengajar kita untuk terus "Menjalani hidup sihat sepanjang hayat:
***UNTUK PENURUNAN LEBIH PANTANAS SILA AMALKAN SENAMAN RINGAN SEPERTI AEROBIKS, BERENANG, BRISK WALKING DAN LAIN LAIN SELAMA SETENGAH JAM SETIAP HARI
Jadi lebih kurus bukan sesuatu merugikan.. Jom ubah penampilan anda hari ini..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA PROMOSI RM180 (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU