Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Saturday, May 12, 2012

Bagaimana Cara Minum Alpha Lipid Sd2 & Slim Diet 2


Cara-caranya
1. Campurkan 2 sudu penuh SLIM DIET11 ke dalam 200ml- 250ml air sejuk . Goncang di dalam shaker atau kacau di dalam gelas sehingag larut.

2. Minum, setiap kali sebelum anda makan contohnya sarapan, makan tengahari, malam atau tengah malam ( supper). Empat kali sehari.

3. KURANGKAN makanan berLEMAK dan berGULA.

4. Banyakan meminum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas atau lebih. Ini boleh membantu badan membakar lemak dengan lebih cepat.

Nota :
Pengambilan buah-buahan adalah TIDAK DIGALAKKAN semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dan GULA di dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi.


Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20g – 35 gram


** Rasa Slim Diet 11 ialah seperti rasa `Soya Bean’ yang lazat.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Harga Promosi : RM 120 + Free Pos Laju

No comments:

Post a Comment