Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, May 4, 2012

Menu Cadangan Semasa Mengambil Slim Diet 2


MAKAN TENGAHARI
1. Ayam, daging, ikan, makanan laut, tauhu, tempe, telor itik dan sayur dalam apa jua cara masakan.
2Masak kicap daging lembu, sayur brokoli digoreng bersama udang basah
3.Rendang ayam, Sayur brokoli dan cauliflower
4.Stik daging bersama tomato segar
5.Ikan kukus bersama cendawan, tomato dan daun bawang


MAKAN MALAM
1. Soup atau tomyam ayam, daging, tulang, makanan laut dengan sayur
2. Sate ayam, lembu, daging, perut (kurangkan kuah & jangan makan nasi impit)
3. Tahu bakar dan sotong kangkung
4. Western: Chicken Chop, Lamb Chop, Steak (kurangkan kuah & jangan makan fries)
5.Lamb chop dengan sos pudina
6.Ayam panggang, taufu + daging kisar, bayam
7.Ikan kukus bersama cendawan, tomato dan daun bawang
8.Ikan dan ketam bakar, brokoli dan cauliflower goreng
SUPPER -sebelum tido
SD 2 + minum air masak

SNEK
1.  Tempe / Ikan bilis goreng dengan sedikit bawang dan chili potong
2. Nugget ayam, drummet, fish fingers (baca dan perhatikan label kandungan karbohidrat)

Selamat mencuba bersama Slim Diet II!!!

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Harga Promosi : RM 120

No comments:

Post a Comment