Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, May 24, 2012

PENURUNAN 5KG SEMINGGU!!! PRODUK BARU YG AKAN DILANCARKAN PADA 12 MEI 2012!!!!Kelebihan formula baru ini dapat memberikan kesan 2x ganda lebih hebat daripada SLIM DIET 2.. 

 Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea+fiber+high protein+ 9 jenis essential asid amino+11 vitamins+12 minerals.. 

ALPHA LIPID SD II ini dapat bantu anda turunkan berat badan dengan pastas sebanyak 5kg seminggu dengan hanya 1tin sahaja..

Cara penggunaannya sama dengan SD2 iaitu.. minum 2 scoop 4x sehari sebelum makan dan pastikan anda jangan berlapar.. 

Lebihkan makan protein iaitu ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur... Harus kurangkan karbohidrat (makanan yang ada kanji, gandum, beras) jika inginkan kesan yang optima.. 

Perlu minum air 2-3 liter sehari supaya lemak-lemak yand dah dibakar dalam badan tu dapat keluar melalui air kencing atau berpeluh..


Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Harga Promosi : 
Slim Diet II = RM 120 + Free Pos Laju 
Alpha Lipid Slim Diet II = RM 160 + Free Pos Laju

No comments:

Post a Comment