Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, May 15, 2012

Produk Terbaru - Alpha Lipid Sd2


WOW!!! Hebat sekali..2..


Pada 12hb Mei 2012 (sabtu) ini, kami akan melancarkan formula terbaru SLIM DIET 2 yang dikenali sebagai ALPHA LIPID SD II di KL Convention Center jam 2pm. Kelebihan formula baru ini dapat memberikan kesan 2x ganda lebih hebat daripada SLIM DIET 2..

Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea+fiber+high protein+ 9 jenis essential asid amino+11 vitamins+12 minerals.. ALPHA LIPID SD II ini dapat bantu anda turunkan berat badan dengan pastas sebanyak 5kg seminggu dengan hanya 1tin sahaja..

Cara penggunaannya sama dengan SD2 iaitu.. minum 2 scoop 4x sehari sebelum makan dan pastikan anda jangan berlapar..

Lebihkan makan protein iaitu ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur… Harus kurangkan karbohidrat (makanan yang ada kanji, gandum, beras) jika inginkan kesan yang optima..

Perlu minum air 2-3 liter sehari supaya lemak-lemak yand dah dibakar dalam badan tu dapat keluar melalui air kencing atau berpeluh..

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Harga Promosi : RM 160 + Free Pos Laju

3 comments: