Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, September 24, 2010

TESTIMONI Pengguna SLIM DIET 2 SD2

TESTIMONI saudara Kamarul Nordin dari Selangor,
Hilang 12kg Dalam Masa 6 Minggu!


Kamarul bermula makan SD2 ketika beratnya 92 kg. Mengalami berat badan berlebihan, sakit lutut dan pinggang 40″ menyebabkan beliau berusaha menurunkan berat badan. Setelah memakan SD2 selama 6 minggu beratnya turun sebanyak 12kg, tidak lagi mengalami sakit lutut dan saiz pinggang pun sudah turun ke 35″. Dulu baju saiz XL dan sekarang boleh ganti baju dengan anak dengan memakai saiz M.

SD2 memang berkesan kerana ia juga menyebabkan kulit lebih tegang, warna kulit lebih cantik dan tampak lebih muda. Secara tidak langsung, Kamarul juga sekarang memberi khidmat nasihat dan membantu ramai orang menurunkan berat badan dan mencapai kepuasan apabila ramai menjadi sihat dan berjaya.

TESTIMONI saudara Nazlie Ali dari Kuala Lumpur,
Hilang 9kg Dalam Masa 3 Minggu!

Sebelum ni memang saya tak pernah percaya dengan produk-produk diet dan tak pernah cuba mana-mana program pun. Namun selepas New Image International memperkenalkan produk ni, saya terpaksa mencubanya.

Memang terkejut selepas seminggu mencubanya, berat saya turun 5kg, minggu kedua turun lagi 2 kg, dan minggu ketiga selepas minum 3 tin SD2, berat saya turun 9kg keseluruhan. Sangat menakjubkan! Mana taknya, program ini memerlukan saya untuk makan 3 kali sehari, bukan kena berlapar, tapi kena makan. Jadi saya makan seperti biasa dan makanan kegemaran saya sekarang ialah Chicken Chop, Satay, Ayam Nandos. Betul-betul menakjubkan bukan?

Masalah saya sekarang ialah kena mencari pakaian-pakaian baru sebab saiz lama semua dah longgar. Ukur lilit pinggang saya dari 42 dah jadi 39. Alhamdulillah

TESTIMONI Puan Rukiah,
Dari Sunway Turun 8kg Sebulan!

Sebelum ini berat badan saya 63kg, sebulan saya menggunakan SDII berat badan saya telah turun sebanyak 8kg. Pada minggu pertama berat badan saya turun sebanyak 3kg. Saiz baju telah bertukar dari XL ke M malahan saya mengalami kekurangan 2 inci pada lengan, pinggang, dan punggung. Dan kini berat badan saya hanya 55kg. Saya berasa sangat gembira kerana baju lama yang dahulu ketat sekarang sudah longgar, seluar pun sudah longgar. Terima kasih pada SDII.
TESTIMONI Puan Faridah,

Dari Terengganu Turun 4 kg Dalam 10 Hari
"Berat badan saya sebelum ini adalah 80kg pada bulan 09/09, namun setelah mengambil slim diet 2, berat badan saya semakin menurun. Dengan tin yang pertama (10 hari) saya telah berjaya menurunkan berat badan sebanyak 4kg. Alhamdulillah, setelah 2 bulan menggunakan produk slim diet 2, berat badan saya telah turun menjadi 60kg. Iaitu penurunan sebanyak 20kg dalam masa 2 bulan. Badan saya juga menjadi firm dan tidak menggelebeh akibat penurunan ini malahan kulit menjadi semakin tegang kerana program ini mengamalkan pemakanan yang sihat dengan pengambilan protein yang cukup.


Tetapi apa yang mengejutkan saya adalah slim diet 2 bukan sahaja menurunkan berat badan saya malahan telah mengurangkan penyakit asthma saya. Kerana slim diet 2 membakar lemak-lemak yang terkumpul dalam badan seperti lemak di jantung. Jika sebelum ini saya termengah-mengah untuk menaiki tangga, tetapi setelah mencuba slim diet 2 saya mampu untuk naik tangga tanpa merasa penat.

Slim diet 2 bukan sahaja 'mencantikkan' badan saya, malah saya mampu menjana pendapatanyang lumayan dengan slim diet 2.

Terima kasih slim diet 2"

TESTIMONI Miss Lam Chui Wan
"My tummy has disappeared"
 

"I went on the Slim Diet II weight loss programme for six weeks and in that time I reduced my waist from 71.12cm (28 inches) to 62.23cm (24 inches). I lost 2.54cm (1 inches) from my arms and 5.08cm (2 inches) from my thighs, my tummy has disappeared and to my surprise my acne has cleared up!"TESTIMONI K.N LEELA
"10 kg lost in 4 weeks"

I was 54kg and felt tired easily. I didn't feel good at all. I was overweight for my small frame. I was a staff nurse and my job was very stressful in the hospital. Chris Tang recommended me to use the Slim Diet II Weight Loss. I was sceptical about its effectiveness, but I was thinking, "No harm in trying, the worst result would be no weight loss".

My weight reduced to 44kg within four weeks and I'm still maintaining my new weight after eight months. Thanks to Slim Diet IINo comments:

Post a Comment