Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, May 21, 2014

CARA NAK MINUM SHAPE UP


BERITA BAIK UNTUK SEMUA!!! PRODUK TERBARU KELUARAN NEW IMAGE..SHAPE UP.
KHAS UNTUK MEREKA YANG SIBUK, X SEMPAT NAK BERSENAM..SHAPE UP ADALAH PENYELESAIANYA..

Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran mesti ramai lagi yang belum tahu cara minum Shape Up kan. Sebenarnya cara minum Shape Up mudah je.
...
Cara pengambilan Shape Up
Ambil 2 skup masukkan ke dalam 150ml air biasa/air sejuk dan shake.

Peraturan dan Cara Minum yang Cukup Senang:

Contohnya macam ni:
Untuk turunkan berat badan ambil 2 skup 2 kali sehari. Gantikan 2 meal harian kita dengan Shape Up samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.

Untuk nak dapatkan berat ideal dan nak maintain berat ambil 2 skup 1 kali sehari samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.

Untuk mereka yang selalu skip makan atau takda masa nak makan boleh amik Shape Up untuk gantikan meal uolls kerana Shape Up dah lengkap dengan segala nutrisi yang diperlukan oleh badan.

Amalkan pengambilan air kosong 8 gelas sehari.
Had pengambilan karbohidrat sehari ialah 150gram sehari. Shape Up adalah meal replacement, biasanya lepas amik Shape Up kita dah rasa kenyang so tak perlu fikir sangat bape banyak kita nak amik karbohidrat.

Untuk makluman pada yang belum tahu, Shape Up didatangkan dengan 2 perisa iaitu Berries & Cream dan Chocolat Fudge. So pilihlah yang mana uolls suka. Apa yang pasti rasa kedua-duanya memang sedap sangat. Apa tunggu lagi jom cuba.

Harga : RM180/tin. Nak dapat harga paling cun dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call
018 209 5464 - SMS/Call

No comments:

Post a Comment