Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Monday, June 16, 2014

Apa tu SHAPE UP Dari New Image


1. Shape up merupakan makanan tambahan yang di gunakan sebagai makanan gantian (meal replacement ) dalam program pengawalan berat badan setelah anda mendapat berat ideal. Ia juga membantu mengawal kadar metabolisme badan anda agar sentiasa berada dalam keadaan yang OPTIMUM.

2. Mendapatkan semula bentuk badan idaman anda - kalau anda rasa seperti berat badan anda meningkat atau baju/seluar anda mula sendat.. anda HARUS mencuba program 90hari ShapeUp kami untuk mendapatkan semula berat ideal dan bentuk badan IDAMAN anda semula.

3. Sajian makanan yang mudah - ShapeUp boleh di gunakan sebagai sajian makanan pagi/tengahhari/malam anda yang berkhasiat. Tapi anda mungkin memerlukan beberapa tin ShapeUp sebulan untuk anda jadikan ShapeUp sebagai alternatif menu makanan anda

4. Boleh juga di gunakan sebagai set permulaan untuk peserta mula berdiet kerana cara pemakanannya tidak begitu STRICT seperti SD2. Setelah anda berjaya mengurangkan pengambilan karbohidrat dan gula dalam program ShapeUp ini anda pasti mahu mencuba program diet sebenar iaitu KETONE DIET by ALPHA LIPID SD2 di mana penurunan dan pengecilan ukuran/berat badan anda lebih PANTAS dan SELAMAT!

Amalkan pengambilan air kosong (8 glass sehari) Pastikan anda banyak minum air.....ye...ianya akan lebih cepat membantu....

Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.

Harga : RM180/tin. Nak dapat harga paling cun rm 160/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI

013 983 7195 - Whassap/SMS/Call
018 209 5464 - SMS/Cal

No comments:

Post a Comment