Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, July 1, 2014

Tips Minum SHAPE UP Semasa Berpuasa

Tahniah! Anda bertuah dapat bertemu lagi dengan Ramadhan...

bulan barakah. Pasti ramai dah berkira-kira nak kurangkan berat semasa Ramadhan ini kan? Tapi ibadah jangan di lupa. Kumpul pahala banyak-banya

Shape Up sangat sesuai diambil semasa puasa. Sebab anda boleh gantikan masa sahur & masa berbuka dengan Shape Up. Kemudian selepas terawih anda boleh ambil makanan yang anda suka.

Atau....anda boleh juga ambil Shape up semasa sahur & sebelum tidur. Semasa berbuka anda makan makanan yang anda suka.

Atau..anda boleh ambil shape masa sahur & semasa berbuka..masa berbuka anda makan mcm biasa tp biasa akan cepat kenyang sebab shape up pun dah kenyang.

Semoga ia dapat membantu anda dalam anda mengejar berat ideal anda sebelum raya..

Amalkan pengambilan air kosong (8 glass sehari bulan puasa minum malam je) Pastikan anda banyak minum air.....ye...ianya akan lebih cepat membantu....

Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.

Harga : RM180/tin. Nak dapat harga paling cun rm 160/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI

013 983 7195 - Whassap/SMS/Call
018 209 5464 - SMS/Call

No comments:

Post a Comment