Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, April 22, 2015

PERBEZAAN DIET DENGAN ALPHA LIPID SD2

APA BEZA ANTARA BERDIET SENDIRI TANPA MAKAM KARBOHODRAT DENGAN BERDIET ALPHA LIPID SDII JUGA KURANGKAN KARBOHIDRAT
Nak bgitau sikit ni ade orang kata baik tak payah makan langsung sebab berdiet dengan Alpha Lipid SDII semua tak boleh makan.
Ish, betul kesemua tak boleh makan?? disini kita boleh lihat bagaimana Alpha Lipid SDII boleh MEMBANTU kita untuk mengurangkan berat kita dengan membakar lemak yang terkumpul dengan cara lebih PANTAS!!
Berdiet sendiri tanpa mengambil apa - apa supplement memang boleh KURUS!! tapi tahukah kita??
Diet ini akan mengakibatkan BADAN MENJADI LEMAH
sebab makanan & vitamin yang diperlukan tidak mencukupi dan hilang sebab kita sudah gunakan. Kita mungkin tidak mengetahui sama ada lemak @ air yang hilang.
Kemungkinan JISIM otot- otot pun boleh rosak. Apabila memulakan semula pengambilan nasi @ karbo (gula& kanji) berat badan akan naik berganda berlaku yo-yo effect.
Namun begitu, dengan ALPHA LIPID SDII walaupun tanpa pengambilan karbo (cth:nasi) jisim otot akan dibina sambil mencantikkan kulit. Jadi kalau otot dan terbina, peratus untuk gemuk semula adalah rendah, ini kerana lemak telah dibuang secara kekal. Yang penting apabila mendapat berat yang diiniginkan pastikan anda menukar pola pemakananan @ tabiat pemakanana yang lebih seimbang.
KELEBIHAN ALPHA LIPID SDII (Protein Sparing Modified Fast, PSMF)

# Boleh makan dan tidak perlu berlapar
# Bukan ganti makanan atau meal replacement tapi meal supplement
‪#‎Turun‬ berat dengan cepat
‪#‎Kadar‬ penurunan berat yang seimbang dan sekata
‪#‎Selamat‬ kerana bukan ubat diet bahkan makanan kesihatan yang kaya dan selamat serta efektif kwerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (protein soya yg berkualiti tinggi) dan juga, serat soya yang diperkayaan dengan asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral
‪#‎Sihat‬ dengan zat-zat makanan yang seimbang
‪#‎Rasa‬ lebih bertenaga
Lebih peka dan badan lebih ringan
Tidak memecahkan protein dlm badan
Mencantikkan warna dan tone kulit
‪#‎Kulit‬ tegang dan tidak kendur bahkan nampak awet muda
‪#‎Meningkatkan‬ pembakaran lemak secara semulajadi
‪#‎Membakar‬ lemak yg tersimpan lama sebagai sumber tenaga
‪#‎Tidak‬ ada kesan naik mendadak apabila berhenti bahkan menjaga berat badan idaman sepanyang hayat
ALPHA LIPID SDII rata-rata mereka memang berpuas ati kerana produk ini bukan sahaja membantu mengurangkan berat badan kita malah ia juga mengajar kita untuk terus "Menjalani hidup sihat sepanjang hayat:
***UNTUK PENURUNAN LEBIH PANTANAS SILA AMALKAN SENAMAN RINGAN SEPERTI AEROBIKS, BERENANG, BRISK WALKING DAN LAIN LAIN SELAMA SETENGAH JAM SETIAP HARI
Jadi lebih kurus bukan sesuatu merugikan.. Jom ubah penampilan anda hari ini..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA PROMOSI RM180 (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

No comments:

Post a Comment