Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, June 17, 2015

ALPHA LIPID SD2 - KAEDAH DIET DAN PEMAKANAN SEIMBANG


Kaedah Diet dan Pemakanan yang seimbang.
Dengan alpha lipid sd2, diet yang dijalani amat mudah. Anda hanya perlu pastikan meminum bancuhan 2 skup alsd2 dengan air sejuk atau suam mati (shake) dan minum 4 kali sehari selepas makan.
Anda tidak boleh berlapar lebih dari 4 jam dan anda WAJIB makan makanan berprotein dan kurangkan pengambilan karbo. Anda boleh makan daging ayam, lembu, ikan, udang, ketam dan lain2.
Terpulang pada anda untuk bersenam atau tidak, walaupun begitu anda digalakkan untuk meluangkan masa untuk bersenam sekurang-kurangnya 30 minit sehari.
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 BULAN JUN SAHAJA DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

No comments:

Post a Comment