Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, December 16, 2015

Alpha Lipid Sd2 Sachets


Hasil dari sambutan dan kejayaan luar biasa terhadap produk pelangsingan terhebat ini, New Image International mengorak selangkah ke hadapan dengan memberi suntikan dan wajah baru terhadap produk Alpha Lipid SD2.

Baru sahaja dilancarkan di Malaysia, Alpha Lipid SD2 Sachet merupakan langkah terbaik untuk memudahkan pengguna menggunakan produk ini dengan lebih teratur dan disiplin. Oleh itu, tiada lagi alasan untuk anda meninggalkan aturan diet bersama ALSD2 dengan pek diet mudah di bawa ini.

Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..UNTUK PEMBELIAN, BOLEH
WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM227.90)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU.

No comments:

Post a Comment