Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, March 30, 2016

TESTIMONI 92kg KE 76kg..


TESTIMONI 92kg KE 76kg..
Segalanya mungkin dengan ALPHALIPID SD2 .. testimoni kami adalah fresh dari kalangan org2 biasa .. xperlu nak ambil artis2 or celebriti dah sediakala cantik dan slim... .
"alhamdullillah, dengan izin Allah untuk 2012 sebahagian misi saya tercapai, syukur kerana berjaya menurunkan berat badan, dis 2011 berat penah cecah 92kg, september 2012 88kg, jan 2013 76kg. dengan produk ini juga saya berjaya mmbantu lebih dr 15 kawan2 yg menghadapi masalah yang sama, produk ini bukan replacement tp suplement yg mana kite x perlu berlapar,x perlu skip makan...pada yg br consume alsd11 slmt berjaya saya ucapkan,.!!!.jgn malu bertanya jgn segan berkongsi menu diet harian anda, mana yg boleh saya bantu.."

berdiet secara sihat mulai sekarang .. singkirkan lemak2 yg x perlu ni... tempoh berdiet kurang dari 3 bulan ... x perlu minum untuk jangka masa yg terlalu panjang ..

PASTIKAN STOCK BARU MANUFACTURER 2016 & EXPIRED 2019 BARU BELI..
MAAF STOCK YG PROMOSI RM150 DAH HABIS, YANG TU STOCK LAMA EXPIRED 2016.
YANG STOCK BARU HARGA PROMOSI RM180.00..FREE POSTAGE, FREE SHAKER, FREE BROCHURE PANDUAN DIET SEKALI..

ALPHA LIPID SD2 - CARA DIET YANG SENANG HANYA 3 LANGKAH MUDAH...MAKAN, MINUM DAN BERGERAK.
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR.
Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

No comments:

Post a Comment