Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, November 1, 2016

ALPHA LIPID SD2 - KULIT LEBIH CANTIK DAN SIHAT


Pada umumnya, pengamal diet SDII sering memberi komen tentang peningkatan corak kulit dan warna kulit mereka. Mereka biasanya berkata, bukan sahaja badan menjadi kurus, sihat dan tidak menggelebeh, malah kulitnya juga lebih cantik dan berseri-seri. Jawapannya sungguh mudah, iaitu : pemakanan yang betul dan peningkatan pengambilan air. Malah, produk ini juga adalah berasaskan soya, yang sememangnya salah satu medium utama yang digunakan untuk mencantikkan kulit.

Selain itu, pengamal SDII juga tidak akan kelihatan lesu dan cengkung kerana kandungan zat makanan dan jumlah protein yang baik di dalam program diet ini memelihara protein badan. Muka yang lesu selalunya disebabkan mereka menahan lapar ataupun kehilangan berat badan akibat penyakit. Dengan SDII, anda tidak perlu menjauhkan diri anda daripada apa-apa kecuali kalori.

Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU KE SELURUH SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK/LABUAN.

No comments:

Post a Comment