Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, May 11, 2011

Gunakan Ketone Sticks Untuk Ujian Pembakaran Lemak Apabila Mengamalkan SD2

 
Ketone Sticks digunakan untuk ujian air kencing dengan mengukur jumlah ketone iaitu kumuhan pembakaran lemak dibadan.

Cara penggunaan: Lalukan atau rendamkan pada air kencing dan biarkan selama 1 minit dan lihat jika ada perubahan warna

Warna Putih - tidak ada pembakaran lemak. Kita masih memakan banyak karbohidrat yang menyebabkan pembakaran lemak tidak berlaku.

Warna Pink - pembakaran lemak tengah berlaku secara optimum

Warna Darker Pink / Purple - tidak cukup air and/or karbohidrat. Perlu meminum air lagi sekurang-kurangnya 2 litre sehari dan tambah karbohidrat yang diperlukan sedikit supaya menjadi pembakaran secara optimum dan keto stick pink kembali.

Harga ahli RM20
Harga bukan ahli RM27

Terdapat 50 strips untuk 50 kali ujian. Boleh dapatkan dari syarikat New Image atau pengedar anda yang terdekat.
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setai pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.
 
Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline & Slim Diet 2
website : http://www.newimageasia.com.my/ 

No comments:

Post a Comment