Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, August 7, 2012

Testimoni Alpha Lipid Sd2


  • Satu lg testimonial. Farah ni berjaya turunkan 9KG dalam tempoh 25 hari.
    Penurunan yg perlahan?Bagi Farah, beliau bersyukur yg mat sgt sbb Farah pernah hampir berputus asa mencuba pelbagai produk lain sblm ini yg tk membawa apa2 perubahan.Kata Farah lagi, ALPHALIPID SDII bukan sahaja menurunkan berat badan beliau, bahkan juga membantu mendisiplinkan diri mengawal corak pemakanan slps berhenti mengamalkan ALPHALIPID SDII.


Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
Manager
N.Z New Image Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment