Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, May 30, 2013

Alpha Lipid Sd2 Sangat BERKESAN & EFEKTIF

Kini Alpha Lipid SD2 telah terbukti sangat berkesan dan efektif...satu fenomena baru untuk program diet. Ramai testimoni testimoni yang telah berjaya dengan program ini hinggakan menjadi perbualan semua orang terutamanya yang ingin menjadi kurus semula.....kalau tak berkesan masakan anda boleh dengar mengenai Alpha Lipid SD2 dan masuk ke laman blog ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk ini....

Jangan tunggu lagi.. percaya dan yakinlah kerana anda juga mungkin akan menjadi testimoni Alpha Lipid Sd2 yang seterusnya!

Ikut sahaja Panduan simple di bawah..
 
SATU-SATUNYA PROGRAM DIET YANG ANDA BOLEH PANTAU TAHAP PEMBAKARAN LEMAK DALAM BADAN ANDA!


Alpha Lipid SD2 adalah satu program diet yang berasaskan kepada Ketosis iaitu proses semulajadi pembakaran lemak kepada tenaga.

Oleh itu, tahap pembakaran lemak boleh diukur dengan menggunakan KETONE STRIP /KETO STICK.

Masa terbaik untuk melakukan pemeriksaan adalah pada hari ke-3 hingga hari ke-7 pengambilan Alpha Lipid SD2.
Apabila anda diet dengan Alpha Lipid SD2, kita akan mengurangkan pengambilan karbohidrat (gula dan kanji), badan anda akan menguraikan lemak semulajadi untuk mendapatkan tenaga. 

Jumlah maksimum karbohidrat (gram) yang diambil untuk sehari dipanggil Critical Carbohydrate Level for Losing (CCCL). Apabila lemak diuraikan, Keton akan dihasilkan dan proses ini dinamakan Ketosis. Kehadiran Keton diuji dengan dengan strip di atas...so pastikan anda dapat warna pink semasa program ini kerana ia menunjukkan pembakaran lemak sedang berlaku...yahooo......

No comments:

Post a Comment