Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Sunday, June 2, 2013

Alpha Lipid Sd2 Dalam Sachet

Alpha Lipid SD2 Sachet

Terbaru dari ladang....Alpha Lipid SD2 Sachet khas untuk anda yang suka travel. Nak bawa gi ofis pun senang orang tak nampak kan2?. Anda boleh pack siap2 berapa paket yang anda ingin bawa. So anda tak perlu lagi mengusung setin Alpha Lipid SD2 ke mana2. Nak simpan pun senang.....boleh masuk dalam bag tangan or bag laptop or bag apa2lah yang anda bawa ke pejabat.

Order telah dibuka sekarang! Anda boleh buat order bila2 masa kerana stok talah berada di HQ sejak 11 Mei hari tu. Jika anda berminat nak order boleh hubungi azizi 012 9042133.

HARGA: RM200

*Free Postage
* Free Shaker
* Free Booklet

No comments:

Post a Comment