Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Monday, June 17, 2013

PROGRAM DIET ALPHA LIPID SD2

Alpha Lipid SDII akan memastikan anda sentiasa ceria dan sihat walafiat.


Program Alpha Lipid SDII keluaran terbaru New Image mempunyai pelbagai variasi makanan yang dibolehkan. Anda boleh memulakan hari anda dengan bersarapan jus tomato, telur dan cendawan, diikuti makan tengahari salad ayam, keju dan avacado. Manakala makan malam anda boleh mengambil stik panggang bersama kebab sayuran dan salad.

Menarik bukan? Malah apa yang lebih menarik selepas satu minggu anda akan hilang 2-4 kilo dan mungkin lebih dalam beberapa kes.
Alpha Lipid SDII ini dijayakan oleh dua orang doktor di Harvard Medical School dan diselidik dengan baik untuk memastikan penurunan berat badan adalah cepat, selamat dan tidak perlu berlapar.

Dengan Program Alpha Lipid SDII, anda menerima sumber protin berkualiti tinggi yang baik setiap hari untuk memastikan berat yang turun hanyalah lemak bukan jisim badan. Jika jisim badan turun, kulit akan kendur, menyebabkan penuaan tetapi dengan minuman protin Alpha Lipid SDII, anda mengekalkan otot dan tona kulit yang baik. Nampak cantik dan rasa lebih sihat.

Diet anda dibekalkan dengan minuman protin Alpha Lipid SDII yang dicampurkan air, menjadi minuman yang sedap setiap kali makan. Ia membekalkan sumber vitamin, mineral dan fiber dalam setiap goncangan Alpha Lipid SDII.

Bukan sekadar diet, Alpha Lipid SDII juga adalah sistem pendidikan yang memogramkan semula pemikiran anda tentang makanan. Anda akan belajar lebih tentang pembahagian makanan, kandungan makanan dan cara menyediakan makanan berkualiti tinggi menggunakan bahan-bahan di dalam peti sejuk.

UNTUK PEMBELIAN, BOLEH CALL/ SMS/ WHATSAPP KE 013 9837195 (AZIZI)
HARGA PROMOSI RM160 (HARGA BISA RM180)
FREE SHAKER, KETONE STICK DAN BUKU PANDUAN DIET,

No comments:

Post a Comment