Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, March 12, 2015

Alpha Lipid Sd2-Penurunan Berat Yang Pantas dan Selamat


Salam.
Slim Diet II advanced formula ada produk perlangsingan badan yang diformulasikan oleh dua orang pakar pemakanan dr Harvard Medical School.Produk SD2 diimport terus dr New Zealand (NZ New Image International).

Produk SD2 mengamalkan program perlangsingan badan secara sihat. Diet rendah karbohidrat dan gula, anda perlu makan untuk menurunkan berat badan, anda boleh mengamalkan protein diet, makan apa sahaja yg berasaskan protein spt ayam,daging,telur,ikan dan seafood, dan juga sayur2an. (menu cadangan akan dilampirkan setelah anda membeli produk).

Anda di larang berlapar.Lemak yang dipecahkan akan dikumuhkan melalui sistem perpeluhan dan juga melalui urine (bkn dgn cara kerap buang air besar spt produk2 lain)

Sd2 diperkayakan dgn protein supaya apabila berat badan anda turun, kulit anda tidak menggelebar, krn bdn anda dibekalkan dgn protein yang cukup untuk firm kan kulit (no saggy skin) dan no yo-yo effect setelah penurunan berat bdn.

SD2 juga telah diperkayakan dgn Fiber, Green Tea extract, 11 vitamin (A,B,C,D,E) dan 12 minerals. (anda merasa lebih sihat dan bertenaga)Slim Diet 2 bukan berasaskan ubat-ubatan,jamu atau herba.

Oleh kerana itu SD2 didaftarkan sebagai food supplement yang dpt membantu menurunkan berat badan. Sebulan anda memerlukan 3 tin utk menjalani program ini. Berapa tin yang anda perlukan bergantung kepada berapa penurunan berat badan yang anda mahukan.Secara purata penurunan berat badan adlh sekitar 3kg-5kg utk satu tin penggunaan.

Saya sering mencadangkan pengguna membeli 2-3 tin sbg permulaan.Untuk keterangan lebih lanjut anda boleh hubungi saya

UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195
(AZIZI)
HARGA PROMOSI RM170 (HARGA BISA RM190)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

No comments:

Post a Comment