Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, July 3, 2015

APA TU ALSD2??


APA TU ALSD2??
ALSD2 adalah produk penurunan berat badan keluaran Syarikat NZ New Image Asia yang telah bertapak selama 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan.
ALSD2 merupakan hasil kajian daripada saintis dari HARVARD MEDICAL UNIVERSITY iaitu Dr.George Cahill dan Dr.George Blackburn.
Dengan program 'Alpha Lipid SD II' ALSD2 ini, anda akan menerima secukupnya bekalan protein yang berkualiti tinggi setiap hari yang mana ia akan memastikan penurunan berat badan hanya lemak dan bukannya body mass. ( ketumpatan). Sekiranya body mass hilang, kulit akan menjadi mengeleber akan membuatkan anda kelihatan berumur daripada umur sekarang ini TETAPI dengan 'Alpha Lipid SD II' anda dapat kekalkan otot dan ton kulit yang cantik - nampak cantik / segak dan rasa berkeyakinan.
Produk ini merupakan campuran berkualiti tinggi yang komprehensif terdiri daripada protein soya bukan GMO, serat, daun teh hijau, vitamin dan mineral.
Formula Baru
ALPHA LIPID SD II baru ini telah ditambah fiber, ditmbah lagi dengan Green Tea extract, lebih protein dan diformulasikan lagi dengan Alpha Lipid formula untuk membantu meningkatkan penyerapan dan tindakan yang lebih cepat.
Kesan kekenyangan yang lebih lama kerana telah ditambah fiber dan membantu sistem perkumuhan selain mencuci dinding usus.
Diperkayakan juga dengan 11 vitamins dan 12 minerals.
Sememangnya ALPHA LIPID SD II is not just a DIET but a complete health and management system!!!
** Apabila mengambil ALPHA LIPID SD II, kadar penurunan berat di dalam 3 - 5kg seminggu!!!
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU

No comments:

Post a Comment