Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, July 9, 2015

JOM KURUS SEBELUM RAYA

Kami yakin produk ini berkesan dan boleh membantu orang GEMUK kembali KURUS..
Program Diet Shape Up
Tidak perlu ikut gaya diet traditional , tiada pantang larang dan anda boleh makan apa sahaja.
Product ini amat sesuai untuk :-
Orang GEMUK yang ingin KURUS.
Orang yang sudah kurus dan ingin kekalkan bentuk badan.
Orang yang kurus dan risau menjadi gemuk.
Product ini adalah "Scientific Meal Replacement Program"
"Meal Replacement Program" bermaksud mengantikan salah satu daripada aktiviti makan kita sehari , kita boleh mengantikan makanan kita kepada shape up ketika sarapan , makan tengahari atau makan malam.
Product shape up ini lebih ringan dan lebih mudah. Cuma hanya gantikan salah satu waktu makan dan kena jaga makan. Hasil berkualiti dengan penggunaan selama 90 hari.
Product ini membantu meningkatkan tahap metabolisma yang bagus untuk tubuh badan. Kesan ini menurunkan berat badan yang ideal , tahan lama dan berkekalan.
Shape Up juga mempunyai 2 perisa yang sedap iaitu Berries&cream dan Chocolate Fudge.
Shape Up ini juga mampu membantu anda mengurangkan lemak yang degil dan mampu menurunkan berat badan 1kg 1 hari. Ia merupakan product slimming no 1 yang mampu meningkatkan badan dan bakar lemak badan dengan cepat dan pantas.
Dapatkan Dengan Harga Paling Cun Dari Kami.
Harga : RM201.40/tin. Nak dapat harga paling cun rm 180/tin je dan free gift, sila hubungi saya.
AZIZI
013 983 7195 - Whassap/SMS/Call


No comments:

Post a Comment