Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Saturday, July 23, 2016

JANGAN SESEKALI BERLAPAR SEMASA BERDIET ALSD2


APA YANG ANDA BOLEH MAKAN ?
(Digalakkan untuk makan. Boleh masak mengikut apa cara kesukaan anda)
Ayam, Daging Lembu/Kambing, Itik, Ikan, Udang, Ketam, Sotong, Telur, Buah Avocado & Zaitun, Sayur-sayuran Hijau bukan ubi, Produk soya yang rendah karbohidrat, Keju yang rendah karbohidrat, Air teh hijau yg tak berkafein serta tiada gula, Air kosong /Ais, Lain-Lain Makanan Berprotein sahaja.
APA YANG ANDA TIDAK BOLEH MAKAN?
(Dilarang makan untuk kesan yang optimum. Pengambilan yang sedikit juga akan melambatkan penurunan berat badan)
Nasi, Mee, Pasta, Roti, Biskut, Gandum/Oat/Nestum, Sayuran berubi, Alkohol, Kafein (Kopi/Teh), Minuman Ringan Minuman Diet (Sodium), Buah-Buahan (terutamanya durian dan pisang), Susu, Gula-Gula (Manisan), Gula, Lain-Lain Makanan Berkarbohidrat serta bergula.
Anda masih boleh mengambil makanan-makanan yang dilarang ini secara sederhana sekiranya anda tidak perlu menurunkan berat badan dengan cepat. Walaubagaimanapun, untuk kesan yang optimum, tinggalkan lah segala larangan tersebut sementara berdiet.
PERINGATAN PENTING : JANGAN SESEKALI BERLAPAR APABILA MENGAMBIL PRODUK INI!! APABILA BERLAPAR, BADAN ANDA TIDAK AKAN MENGHASILKAN TENAGA UNTUK MEMBAKAR LEMAK!! MAKANLAH SEDIKIT2 TETAPI DENGAN KADAR YG KERAP UTK MENGELAKKAN ANDA LAPAR.. ATAU BAWALAH BEKALAN APABILA ANDA KELUAR/SEMASA BERADA DI PEJABAT...
ALPHA LIPID SD2 - CARA DIET YANG SENANG HANYA 3 LANGKAH MUDAH...MAKAN, MINUM DAN BERGERAK.
Jom diet dgn ALPHA LIPID SDII ~TANPA PERLU BERLAPAR.
Formula 2x ganda lebih berkesan utk LEMAK YANG EXTRA DEGIL!!!!
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU KE SELURUH SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK/LABUAN

No comments:

Post a Comment