Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Monday, October 3, 2016

Air Kosong ~ Berapa Banyak Kena Minum?


Pagi ni saya cerita sikit pasal Air Kosong ni.. Ok, ramai jgk yg tanya pasal air masak ni.. Kebetulan ada jumpa 1 tips yang agak menarik pasal air kosong @ plain water ni..
Kebiasaannya, air kosong yang diperlukan adalah lebih kurang 2 liter sehari untuk setiap orang, untuk fungsi badan kita berfungsi dengan betul. Walaubagaimanapun, ada 1 tips ni menyatakan, kalau nak tau brapa banyak jumlah air masak yang diperlukan, kena bahagikan berat badan kita dengan 25..
Contohnya, macam saya ni, berat 54kg / 25 = 2.16. Jadi maksudnya, badan saya memerlukan 2.16 liter air sehari baru lah badan kita memproses dengan betul, dan secara x langsung, membuang toksik2 atau lemak2 yang xdiperlukan itu, lebih2 lg bila menggunakan SDII ni..
Selamat mencuba.. :)
Jangan buang masa anda untuk mencari produk penurunan berat badan lagi ALSD2 ada jawapannya..
UNTUK PEMBELIAN, BOLEH WHATSAPP / CALL/ SMS ke
013 9837195 (AZIZI)
HARGA RUNTUH RM180 DARI SAYA. (HARGA BIASA RM201.40)
FREE SHAKER DAN FREE POS LAJU KE SELURUH SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK/LABUAN

No comments:

Post a Comment