Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, November 13, 2012

Testimoni Pengguna Alpha Lipid Sd2 Nov12


Pernah dengar program diet sd2 tanpa berlapar ? Saya perkenalkan produk yang mencapai jualan 16 juta pada bulan Ogos 2012 sahaja. Bermakna produk ini benar-benar memberi kesan sehinggakan artis-artis turut mengambil sd2 seperti Zahid AF, Serina Chef Wan, KUNA dan ramai lagi.

Turun 15 kg dalam sebulan pencapaian biasa bagi kami pengedar alpha lipid sd2. Diet tanpa berlapar ini mewajibkan anda makan makanan berprotein seperti ayam, daging, sotong, seafood, ikan dan pelbagai lagi. Kawalan terhadap gula, karbohidrat, berlemak, minuman bergas dan kafein tidak digalakkan semasa berdiet.

No comments:

Post a Comment