Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Sunday, February 24, 2013

Alpha Lipid Sd2 Adalah Makanan Tambahan

 
Alpha Lipid SD2

Alpha Lipid SD2 - Sebagai Makanan Tambahan


Buat pengetahuan umum, makanan gantian adalah produk yang mensyaratkan anda untuk mengambil hanya produk tersebut, sebagai contoh pada waktu sarapan, tetapi anda sama sekali tidak dibenarkan mengambil makanan sarapan anda. Namun, lain pula bagi makanan tambahan.

Makanan tambahan tidak mensyaratkan anda untuk mengambil produk tersebut semata-mata, malahan bagi Alpha Lipid SD2, anda digalakkan pula mengambil hidangan anda seperti biasa pada setiap hari seperti sarapan, tengahari dan makan malam. Anda tak boleh berlapar semasa berdiet! Pelik bukan??

 
Jadi,  jangan lepaskan produk yang sangat mudah dan berkesan seperti Alpha Lipid SD2. Bayangkanlah anda tidak akan terseksa kerana menahan lapar untuk menjadi kurus! Sila dapatkan daripada kami, dan produk kami dijamin original dan asli.

P/s: Alpha Lipid SD2 juga bukanlah sejenis ubat-ubatan atau dadah kerana ianya dicipta berasaskan daripada bahan-bahan semulajadi sahaja seperti protein soya dan sebagainya. Jadi ianya selamat digunakan! :)

No comments:

Post a Comment