Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Monday, February 25, 2013

Tip Kurus Cepat Dengan Alpha Lipid Sd2

Saya kerap menerima panggilan daripada para pengguna yang membuat pembelian daripada pengedar luar yang tidak bertauliah seperti di kedai jamu, farmasi malahan daripada kawan masing-masing. 

Namun, apa yang membimbangkan saya adalah hampir 90% daripada mereka mengadu bahawa mereka tidak mengalami sebarang perubahan berat mahupun saiz walaupun ada yang telah menggunakan sehingga 8 tin Alpha Lipid Sd2. Jika ada pun, nilainya terlalu kecil jika dibandingkan dengan potensi sebenar penurunan berat badan Alpha Lipid Sd2 iaitu antara 2-5kg dalam masa seminggu.

Mengapa perkara ini boleh berlaku? Hanya ada 2 kemungkinan sahaja iaitu:


Pertama,
Produk Alpha Lipid Sd2 yang dibeli itu adalah TIRUAN! Tahukah anda bahawa terdapat suatu sindiket yang sedang giat menghasilkan produk tiruan Alpha Lipid Sd2, terutamanya di Kuala Lumpur dan Pulau Pinang, untuk mengambil kesempatan terhadap reputasi dan permintaan yang amat tinggi terhadap produk ini.

Produk tiruan amat membahayakan kesihatan anda kerana ia mungkin mengandungi bahan-bahan berisiko dan terlarang. Pihak syarikat NZ New Image juga tidak akan sekali-kali bertanggungjawab jika berlaku sebarang perkara yang tidak diingini terhadap pengguna tersebut.

Sebab itulah pihak syarikat telah mengeluarkan peringatan dan amaran bertulis di dalam akhbar-akhbar utama mengenai perkara ini.


Kedua,
Pembelian anda tidak disertai dengan Buku Panduan Alpha Lipid Sd2 dan khidmat nasihat daripada pengedar bertauliah yang pakar seperti kami. Jika anda membeli di kedai jamu, saya tahu bahawa mereka hanya mengatakan begini, "Kamu minum 4 kali sehari dan jangan makan nasi. Itu sahaja.". Sebenarnya mereka silap kerana ada beberapa perkara lain yang anda perlu tahu sebelum memulakan pengambilan Alpha Lipid Sd2

Buku panduan yang biasanya diberikan percuma kepada anda juga amat penting kerana ia mengandungi maklumat lengkap berkaitan produk beserta cara dan tips penting sebelum, semasa dan selepas mengamalkan Alpha Lipid Sd2. Juga, ia turut memuatkan faktor-faktor yang boleh memperlahankan penurunan berat badan anda.

Oleh itu, jika anda tidak pernah mendapat khidmat nasihat atau buku panduan tersebut, anda sedang membazirkan wang, masa dan tenaga anda kerana saya jamin anda tidak akan mendapat kesan yang sepatutnya. Anda juga tidak akan sekali-kali tahu tentang tips penting untuk kuruskan badan cepat dengan produk Alpha Lipid Sd2.

Tips Kurus Cepat Semasa Penggunaan Alpha Lipid Sd2


Di sini saya ingin berkongsi beberapa tips tambahan yang mudah, tetapi amat berkesan, semasa anda mengamalkan Alpha Lipid Sd2. Antara tips-tips tersebut adalah:
  • Amalkan penyah-toksik (detoxification/ detox) selama 2 hari sebelum anda mulakan pengambilan Alpha Lipid Sd2. Amalkan pengambilan hanya buah-buahan dan sayur-sayuran  sepanjang proses detox tersebut.
  • Campurkan 1 sudu kecil cuka epal (Apple Cider Vinegar) atau minyak zaitun atau kedua-duanya sekali ke dalam bancuhan Alpha Lipid Sd2. Anda hanya perlu lakukannya SEKALI SEHARI.
  • Lakukan senaman untuk menggalakkan perpeluhan dan pembakaran lemak dalam badan. Senaman ringan sudah memadai jika anda benar-benar sibuk dan tidak mempunyai masa.
  • Amalkan minum 8 gelas (2-3liter) air kosong sehari untuk melancarkan peredaran darah dan sistem dalam badan. Untuk pengetahuan anda, air juga membantu menyingkirkan lemak yang terurai melalui perpeluhan dan air kencing anda. 
Oleh itu, saya nasihatkan agar anda semua mendapatkan produk pengurusan badan Alpha Lipid Sd2 yang original daripada pengedar yang bertauliah. Perkara ini penting supaya pembelian anda berbaloi dan hasilnya juga memberangsangkan. Jika anda mempunyai sebarang persoalan berkaitan produk dan pembelian, sila hubungi para pengedar kami dengan segera.

Sekian, terima kasih dan salam kejayaan.

No comments:

Post a Comment