Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, February 28, 2013

PERSOALAN : Berapa Tin Alpha Lipid Sd2 Yang Sy Perlukan.

Jika anda bertanya kepada saya, secara jujurnya saya akan menjawab 4 tin Alpha Lipid Sd2 iaitu untuk bekalan anda selama sebulan. Mengapa?

Mudah sahaja, kerana tempoh sebulan adalah suatu jangka masa yang terbaik dan optimum untuk meningkatkan dan seterusnya mengekalkan kadar metabolisma badan anda. Perkara ini penting kerana fungsi utama Alpha Lipid SD2 bukanlah menyingkirkan lemak dari badan anda secara memaksa. 

Alpha Lipid SD2
Alpha Lipid SD2 : Kurus Tanpa Berlapar!


Malahan, ia berfungsi meningkatkan fungsi badan dan tahap metabolisma anda. Secara langsung, pembakaran lemak dalam badan anda bertindak lebih aktif dan cergas. Dalam tempoh sebulan juga, anda bakal melihat perubahan yang besar samada pada angka berat ataupun saiz ukurlilit badan anda.


Bagaimana jika saya beli 2 tin Alpha Lipid SD2?


Tiada masalah juga, kerana tempoh pengambilan minimum yang disarankan adalah 2 tin Alpha Lipid SD2 iaitu bekalan untuk 2 minggu sahaja. Untuk pengetahuan anda, 2 minggu pertama ini teramatlah penting kerana ia adalah tempoh kritikal untuk badan anda menyesuaikan dengan sistem diet yang baru, dan juga, untuk peningkatan kadar metabolisma badan anda ke tahap yang lebih tinggi.

Tidak keterlaluan untuk mengatakan bahawa pengambilan hanya 1 tin (seminggu) adalah suatu pembaziran kerana anda tidak mendapat kebaikan sebenar Alpha Lipid SDII ini. Ya, anda mungkin sudah mendapat penyusutan pada berat atau ukurlilit badan anda, namun tahap metabolisma badan anda mungkin masih tidak meningkat ke tahap yang tinggi. Oleh itu, berkemungkinan berat badan anda akan kembali ke asal dalam jangka masa yang singkat!

Ps: Secara logiknya pula, jika anda mahu turunkan berat anda sebanyak 10kg, berapakah Alpha Lipid SD2 yang anda perlu ambil? 

Pss: Secara purata, penurunan berat badan oleh pembeli kami bagi setiap tin adalah antara 2-5kg. Mungkin anda sudah mendapat jawapannya bukan?

No comments:

Post a Comment