Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, July 4, 2012

Alpha Lipid Sd2 - Penurunan Adalah PASTI

  • Ada pelanggan saya yang menggunakan ALPHA LIPID SD2 dapat menurunkan berat badannya 2.5kg seminggu, ada pula yang yang turun 4kg seminggu, tidak kurang juga yang betul2 mengikuti program dapat menurunkan 5kg seminggu. Jika anda tanya kepada saya berapa anda boleh turun, hanya ada 1 saja jawapannya.. ANDA PERLU CUBA SENDIRI UNTUK TAHU.
    Jadilah hakim kepada diri anda sendiri dengan mencuba ALPHA LIPID SD2. Program pelangsingan yang mudah digunakan, harga yang jauh lebih murah dari Slimming Centre, tidak perlu menahan lapar dan yang paling penting berat tidak akan naik bila anda berhenti menggunakannya.Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment