Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Monday, July 23, 2012

Selamat Berpuasa Semua..Diet di Bulan Ramadhan.  • Perasan tak? Bila hujung ramadhan, berat badan kita akan turun banyak dgn mendadak walaupun tak payah minum apa2 produk pun....TAPI...lepas raya, mesti naik balik ke berat asal...PERNAH ALAMI TAK? Ini lah yg dikatakan gejala Crash-Diet effect.

    Utk atasi gejala ini, anda boleh lakukan diet secara sihat sepanjang Ramadhan dengan ALPHA LIPID SDII. Pembakaran lemak secara kekal, sem...ula jadi dan tidak terlalu drastik akan membuatkan badan rasa lebih ringan dan lebih bertenaga utk menjalani ibadah sepanjang Ramadhan.Vitamins dan minerals yg terkandung dlm SDII akan memelihara kulit agar tidak kendur dan kusam apabila dah kurus nanti. Hasilnya, berat badan yg baru akan terus mantain dan badan akan terus slim walaupun selepas Raya...:)

    SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK KEPADA SELURUH UMAT ISLAM & SELAMAT BERPUASA.
    See MoreKepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
Manager
N.Z New Image Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment