Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, July 27, 2012

Contoh Pemakanan Sambil Diet Alpha Lipid SDII di Bulan Puasa


Kepada pendiet ALPHA LIPID SD2/ SLim Diet 2 sd2. jangan susah hati dan pening kepala macam mana nak berdiet di bulan puasa, DI bawah saya sediakan sedikit info ringkas untuk panduan diet.

Berdiet SD2 dibulan puasa tidak jauh beza dengan hari hari biasa. Cuma, kita akan meninggalkan waktu makan tengha hari saja, betul tak ? Jadi, jadi anda boleh ambil sd2 3 kali sehari TETAI WAJIB cukup 8 scoop ye.. Lihat gambar di bawah.

Waktu sahur, sila ambil makanan secukupnya dan minum SD2. Sesetengah orang mungkin tidak biasa meratah lauk shj dipagi2 buta tu kan..hehe..jadi anda bolehlah ambil segenggam nasi dan lebihkan lauk..jgn lebih2 ye..INGAT! SEHARI TIDAK BOLEH MELEBIHI 35GM KARBOHIDRAT!!!

Waktu berbuka, ambil lagi SD2 dan makan secukupnya..tak perlulah makan nasi lagi, tadi pagi kan dah makannnn...beli lah ayam golek ke, ayam percik ke...daging bakar ke..ikan bakar ke... isk macam2 la blh makan, kalau takut terbabas diet better jangan pergi bazar ramadhan ok! Kirim je la..

Lepas tarawih tu kalau rasa nak ulang mkn pun xda masalah..mkn la..habiskan lauk2 yg ada, jgn membazir ok..! Jgn lupa, 2scoop SD2 sebelum tidooo!
Sumber : Mazraayu.blogspot.com

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195 
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
Manager
N.Z New Image Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment