Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, August 9, 2011

Diusir Kerana Terlalu Gemuk

Hasrat seorang lelaki Britain untuk menziarahi ibu saudaranya yang nazak di Kanada tidak kesampaian setelah diusir dari satu penerbangan antarabangsa kerana terlalu gemuk, lapor sebuah akhbar semalam.

Sandy Russell (gambar) yang memiliki berat badan 203 kilogram tidak dapat menahan air mata apabila pramugari membawanya keluar daripada pesawat Air Transat.

Dia bagaimanapun ditawarkan penerbangan lain sekiranya dia bersetuju membayar penuh tiket untuk dua kerusi bagi penerbangan dari Gatwick ke Toronto.

Russel, 32, tidak mampu untuk membayar tambang sebanyak AS$ (RM3,700). Ibu saudaranya, Judy, meninggal dunia akibat kanser usus dua hari selepas tarikh sepatutnya Russel menemuinya.

"Saya sangat kecewa dan malu di tengah-tengah lapangan terbang itu. Saya tidak diberitahu bahawa saiz saya menjadi masalah. Malah, saya melepasi balai pelepasan dan daftar masuk tanpa sebarang masalah," katanya. - Agensi

Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment