Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, August 23, 2011

Testimoni Slim Diet 2 Puan Mazlina


Saya nie jenis yang susah utnk turunkan berat badan.. 3 tahun aktif ngan kokurikulum masa kt univeristy masih xder perubahan berat badan..just manintain jer. Petang2 selalu gak pegi jogging or swimming tp masih gak xder perubahan..dah start keje, berat badan mula naik dr 70kg to 80 kg.. agak risau la juga. pak cik sy yg mencadangkan agar menggunakan SDII. Penggunaan SDII selm sebulan membuahkan hasil dan berat badan saya kembali kepada 70 kg. Walaupun masih dlm karegori overweight, tetapi sy bersyukur sbb dpt menurunkan berat badan & masi maintain sampai skrang. terima kasih SDII. Saya masih berharap utk menurunkan berat badan tp keadaan tak mengizinkan sbb dlm proses penyusuan badan.
Apa yang penting KURANGKAN pengambilan KARBO, LEBIHKAN pengambilan PROTEIN.
insyaallah berkesan..
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment