Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, August 24, 2011

Ramai Yang Bertanya Boleh ke Mengambil Protien Dengan Banyak??

Selalu saya mendapat persoalan begini setiap kali saya memberi penerangan mengenai cara pemakanan untuk pengamal SD2.

Dan saya telah merujuk kepada doktor pakar utk memastikannya, dan ini jawapan dari doktor pakar:-

SMS ke Doktor Pakar Pusat Darah Negara, Doktor Norris Naim:
Salam Doc, boleh tanye x? Kalo pengambilan protein berlebihan ada masalah x ttg pengambilan SDII? Ada mengganggu pmbakaran lemak tak jika ambil protein ini contohnya telur, ayam 2 kali sekali sehari ke?

Dan ini jawapannya:

"Tidak.. Pembakaran lemak akan berjalan seperti biasa. Dgn exercise ia akan jd lebih cepat.."

-- (Kredit untuk En. Asman)

Untuk mereka yang keliru lagi tentang SDII ini:
Janganlah ambil pengalaman dari diet-diet dahulu yang anda tidak berjaya. Kerana SDII berbeza dan sangat menakjubkan tanpa mangawal kalori. Sesetengah orang walaupun mereka kurang mengawal makan tetapi penurunan berat tetap berlaku. Itulah hebatnya SDII. Anda sendiri boleh menguji dengan menggunakan ketostick. Tanpa "Diet Education" juga boleh kuruskan badan. Yang penting displin dan semangat anda. SDII memang hebat.

Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment