Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, February 29, 2012

Jangan Berlapar Semasa Ikuti Diet Sd2

Saya kerapkali mengingatkan orang yang baru bermula mencuba diet SD2 bahawa pantang yang pertama bagi diet ini adalah jangan berlapar.

Kita kena faham bahawa badan kita akan menjadi lebih cekap untuk menyimpan lemak dan hanya menggunakan sedikit tenaga sahaja untuk hidup sekiranya kita makan terlalu sedikit atau selalu berlapar. Dengan kalori yang tersangat rendah hanya akan melembabkan metabolisma kita dan penurunan berat badan akan jadi mendatar.

Makanlah dengan kenyang dan jauhkan diri anda dari berlapar ketika berdiet. Berdiet bukan berlapar tetapi pilih makanan yang membolehkan kita turun berat badan walaupun kita kenyang.

Dapatkan Slim Diet II segera, hubungi/SMS ke:
AZIZI
0139837195
Harga : RM 120

No comments:

Post a Comment