Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Saturday, July 30, 2011

Adakah Anda macam Kamal Adli. Tertekan Dikatakan Gemuk??

Kamal Adli berasa tertekan apabila orang di sekelilingnya mengatakan tubuh badannya semakin gemuk.

Kamal berkata, dia sengaja membesarkan badan daripada 75 kilogram (kg) kepada 81 kg sebelum ini bagi memenuhi tawaran watak komando untuk sebuah filem perang pada tahun lalu. Sayang sekali penggambaran filem berkenaan tidak dapat dijalankan.

"Nak diikutkan selepas badan dah berisi, saya perlu ke gim untuk tegapkan badan. Malangnya saya telah dihubungi oleh seorang krew produksi tersebut bahawa filem itu terpaksa ditangguhkan.

"Waktu itu, saya berasa agak tertekan kerana selama sebulan lebih saya tidak mengambil sebarang tawaran berlakon kerana ingin memberi fokus untuk membesarkan badan," katanya yang dihubungi mStar Online, di sini, Selasa.

Tambah Kamal, dia kini sedang dalam proses untuk menguruskan badannya semula dan setakat ini dia berjaya menurunkan berat sebanyak empat kilogram (78 kg).

"Saya dah tak larat nak dengar komen daripada orang tentang susuk tubuh saya. Alhamdulillah, saya berjaya menurunkan berat saya sedikit demi sedikit dengan menjaga pemakanan harian saya.

"Syukur kerana pihak stesen televisyen masih lagi menerima saya dan tawaran lakonan masih lagi berjalan lancar seperti biasa," ujarnya yang kini sedang sibuk dengan penggambaran drama Analulu untuk stesen TV3.

Bagaimanapun, Kamal berkata, berkemungkinan besar filem perang tersebut akan menjalani penggambaran pada tahun ini dan dia masih lagi menerima watak tersebut memandangkan pihak penerbit filem berkenaan tidak memaksanya untuk berbadan besar semula.

Sementara itu, Kamal juga mempunyai sasaran untuk berlakon filem pada tahun ini agar dapat mengkaji watak yang diberi dengan lebih mendalam.

"Memang saya begitu teringin berlakon filem. Bukan kerana jangka masa penggambarannya pendek, tetapi berlakon filem memberikan kita ruang masa untuk mengkaji setiap watak yang diberikan," katanya yang selama ini banyak terlibat sebagai pelakon drama.
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment