Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, July 7, 2011

Testimoni Pengguna Slim Diet 2- Cik Linda Dari Kota Damansara.

Assalamualaiakum dan salam sejahtera semua.
 
Pada entri kali ini saya nak ucapkan terima kasih Cik Linda kerana mempercayai Slim Diet 2 sebagai produk penurunan berat badan beliau. Beliau telah membeli 4 tin Sd2 dari saya pada 6/7/2011. Saya hantar terus kepada beliau dan memberi penjelasan kepada beliau. Alhamdulillah beliau faham.
 
Cuma saya nak pesan kepada cik linda dan pengguna Sd2 yang lain, patuhla betul-betul kepada plan diet Sd2. Cara minum Sd2, pemakanan semasa diet Sd2. Anda semua telah mengeluarkan wang, jadi biarlah berbaloi wang yang anda keluar.
 
Selamat berjaya menurunkan berat badan kepada Cik Linda dari Kota Damansara.
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment