Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, July 22, 2011

Tubuh Langsing Dengan Slim Diet 2

Ramai di kalangan masyarakat Malaysia kini berhadapan dengan masalah berat badan berlebihan dan obesiti.

Sesetengah masyarakat pula membuat tafsiran salah tentang kegemukan ataupun masalah berat badan akibat lemak berlebihan.

Lemak sebenarnya diperlukan untuk ditukarkan kepada tenaga bagi memastikan anda kekal bertenaga untuk kerja seharian.

Sebagai contoh, seorang lelaki yang mempunyai berat 85 kilogram yang mempunyai 10 peratus lemak di dalam badan hanya memerlukan 7 peratus daripada jumlah lemak untuk ditukarkan kepada tenaga. Lemak tersebut mempunyai berat sebanyak 5500 gram dan kalori sebanyak 49,500 kalori, di mana sembilan kalori per gram sudah pun mencukupi untuk berlari sejauh 100 batu.

“Seseorang yang mahu kurus tidak semestinya perlu mengikat perut semata-mata mahu membuang lemak dalam badan. Secara teorinya, semakin sedikit jumlah lemak dan karbohidrat yang diserap maka semakin kurang jumlah kalori yang perlu dibakar. Jika tubuh mempunyai kalori yang rendah bermakna tidak wujud peningkatan berat badan.
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd

No comments:

Post a Comment