Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, July 1, 2011

Slim Diet II Diluluskan KKM

Ok disebabkan masih ada pengguna or bakal pengguna yang masih ragu2..disini ada sedikit info adakah Slim Diet II Diluluskan KKM?

Ya...SDII ada kelulusan KKM.. barang import dari negara luar, sudah tentu kena dapatkan kelulusan KKM... Produk ini sudah masuk singapore, australia, hongkong, japan, taiwan, dan byk negara. Singapore adalah negara mempunyai peraturan terketat didunia.... Jika singapore sudah masuk sudah tentu KKM meluluskan..

SDII berkonsepkan Protein Sparing Modified Fast adalah suatu konsep selamat yang telah dibangunkan oleh dua doktor di Harvard Medical School melalui kajian yang terperinci oleh Dr George Cahill dan Dr George Blackburn.

New Image mempunyai Kawalan Kualiti Yang Ketat iaitu Liabiliti Insuran Produk NZ$20juta (RM47juta) sekiranya memudaratkan penggunanya..

SDII juga terjual seluruh dunia selama 21 tahun lamanya.

SDII bukan barang seludup.. New image adalah sykt berdaftar.. brg import yg memasuki malaysia.. mesti mndpt kelulusan dr badan-badan tertentu.. malaysia juga ada peraturan.. Tak pasal2 lesen sykt akan di tarik balik kalau tak cukup syarat... tapi di tin SDII mmg takde cop KKM.. sebab dikilangkan di new zealand.. dibungkus disana.. senang cite fully imported... nak tengok certificated KKM leh datang ke HQ New Image International di North Point Mid Valley...

SDII adalah makanan tambahan berbentuk susu soya... cuba lihat di tin susu Anlene? mereka juga tiada logo KKM.. sama seperti SDII.. ia bukan ubat.. jikalau ubat memang harus mempunyai logo
KKM...

Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment