Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, June 30, 2011

Testimoni Sd 2 : Puan NoorAzliah Dari Sabah Beli 8 Tin Sd2

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
 
Pada entri kali ini saya ingin merakamkan penghargaan buat puan Noorazliah dari sabah kerana telah membeli 8 tin Sd2 dari saya. Ini merupakan rekod pembeli tertinggi setakat ini. Terima kasih di ucapkan.
 
Cuma satu nak pesan, gunakan Sd2 mengikut plan diat yang saya bekalkan. Ini akan memaksimumkan penurunan dan pembakaran lemak anda. Minum banyak air kosong dan ditambah dengan sedikit senaman ringan setiap petang.
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

2 comments:

  1. Salam, Nak tanya, boleh ke kalau saya terus gi beli direct dekat Mid Valley? thanks.
    email sy: reena_sayang@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. SALAM ,SAYA NAK ORDER 4 TIN BERAPA HARGANYA,MACAM NAK BUAT PESNAN.nsh_gurlfeb@yahoo.com

    ReplyDelete