Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Friday, June 24, 2011

Testimoni Slim Diet 2 : Ibu En.Hazim Turun Berat 3kg Dengan 1 tin Sd2

 
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Untuk entri kali ini saya ingin menunjukkan anda testimoni SD2 yang terbaru dari pelanggan saya sendiri. Saya menemui beliau di laman sosial Facebook. Beliau dengan baik hati telah membelikan ibunya 1 tin SD2. Alhamdulillah setelah menggunakan 1 tin SD2 berat badan ibu beliau telah turun sebanyak 3kg. InsyaAllah beliau akan membelikan untuk ibunya 1 tin lagi dalam masa terdekat ini. Semoga ibunya berjaya menurunkan berat badan dengan lebih banyak untuk tin ke 2 nanti. Kepada anda yang ingin bejaya menurunkan berat badan boleh la menghubungi saya untuk maklumat lanjut.
 
Sumber dari blog saudara :
Nazri Rubaee
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment