Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Sunday, June 19, 2011

Tips Kepada Pengguna atau Bakal Pengguna Slim diet 2 sd2

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
 
Hari ni saya nak berkongsi tentang slim diet 2. Saya nak ucapkan terima kasih kepada puan Noraini Dari TUDM Subang kerana mempercayai Slim Diet 2. Beliau telah membeli 4 tin Sd2 dari saya pada hari sabtu 18/6/2011.
 
Saya cuma nak cakap khas untuk pengguna atau yang bakal menggunakan sd2 bahawa tolong lah ikut betul2 program diet Sd2. Anda dah mengeluarkan wang untuk kurus, jadi biarlah berbaloi wang yang adna keluarkan.
 
Saya rasa bersalah sekiranya niat anda mengeluarkan wang membeli produk ini untuk menurunkan berat badan tetapi yang terjadi sebaliknya. Ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan Sd2, tetapi kenapa anda tidak berjaya. Bukan salah Sd2, ikut lah betul2 ikut program diet yang telah ditetapkan agar berbaloi dengan wang yang anda telah keluarkan.
 
Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195 begin_of_the_skype_highlighting              013 9837195      end_of_the_skype_highlighting
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment