Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Wednesday, June 8, 2011

TIPS DIET SD2

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Untuk entri kali ini saya akan memberi tips penurunan berat badan kepada pengguna baru Slim Diet 2. Selain Slim Diet 2 mengikut aturan dan makanan mengikut cara yang ditetapkan, terdapat cara yang yang efektif untuk membantu menurunkan berat badan anda.

Anda boleh mengambil Apple Cider 1 sudu setiap hari sewaktu 'lunch'. Anda boleh campurkan Apple Cider dengan Slim Diet 2 atau campur dengan sedikit air. Apple Cider boleh didapati di Pasaraya Besar seperti Giant atau Tesco. Apple Cider juga boleh didapati di Cosway.
Anda juga boleh mengamalkan minum green tea. Pastikan anda ambil green tea tanpa gula. Setakat ni saya jumpa Lipton yang ada green tea, brand lain tak tau la. Green tea boleh didapati di Pasaraya Besar.
* Produk terbaik SLIMDIET II (SD2) ini adalah keluaran syarikat terkemuka di New Zealand iaitu NZ NEW IMAGE INTERNATIONAL….

Produk ini diformulasi berdasarkan kajian terperinci dari doktor2 pakar di Havard Medical School..
SD2 adalah HALAL, BERKUALITI, SELAMAT dan SANGAT BERKESAN..

Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 1 tin Sd2 seminggu bersamaan 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setia pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Supervisor
ID No : 255016
Tel No : 013 9837195
Emel : mohdazizi2u@gmail.com
N.Z New Image Sdn Bhd
Products : Alpha Lipid Lifeline, Slim Diet 2 & Alpha Lipid Sleep Time
website : http://www.newimageasia.com.my/ 
Related Blog : http://alphalipid2sihat.blogspot.com/
                    : http://sleeptime-net.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment