Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Thursday, April 28, 2011

JIKA BERAT BADAN ANDA BERLEBIHAN

Adakah anda jelak dengan ejekan orang lain tentang berat badan anda? Adakah anda berasa bahawa hidup anda akan lebih seronok, atau anda akan mempunyai lebih kawan-kawan�jika anda tidak begitu gemuk?  

Di sini, anda boleh mula mengatasi masalah berat badan anda.

Belajarlah tentang makanan, pemakanan, senaman dan berat badan yang sihat. Dengan pengetahuan yang cukup dan kawalan diri, anda akan dapat mengurangkan berat badan dengan cara yang sihat.

Hadapi cabaran ini dan ikutilah nasihat yang diberikan di bawah. Ambillah tanggungjawab terhadap hidup anda hari ini. Anda harus berasa positif terhadap diri anda.


Apa yang HARUS tuan/puan lakukan???

Turunkan berat badan tuan/puan dengan Slim Diet 2. Penurunan adalah pasti, 3 kg setiap minggu adalah pasti sekiranya setai pada syarat. Sd2 adalan produk turunkan berat badan yang berkesan,produk pelangsingan badan yang terpantas, pengurangan berat yang maksimum, menjimatkan dan dijamin akan memuaskan hati anda.

 
Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, nak tahu baganaimana cara untuk kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.

Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195
Emel :
mohdazizi2u@gmail.com

No comments:

Post a Comment