Hamba Mu Berdoa Ya ALLAH..Amin

“Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih... Ya Allah, sekiranya rezeki kami berada di langit, maka turunkanlah ia; jika ia ada di bumi, keluarkanlah ia; dan jika ia ada di dalam lautan, munculkanlah ia. Sekiranya rezeki kami ada di tempat yang jauh, dekatkanlah ia; jika ia sedikit, banyakkanlah ia; dan jika caranya sukar untuk sampai kepada kami, mudahkanlah ia, serta pindahkanlah rezeki tersebut kepada kami dengan Kemuliaan, Kepemurahan dan KebaikkanMu, dengan RahmatMu, Wahai Yang Maha Pengasihi diantara Yang Pengasih.”

Tuesday, April 5, 2011

Produk Pelansingan Badan Yang Paling Sihat

SD2 merupakan kaedah pelansingan badan yang BERBEZA dan PALING SIHAT melalui perspektif KESIHATAN untuk mendapatkan penurunan berat badan yang optima TANPA PERLU BERLAPAR.

Dengan SD2 ini anda boleh makan 3 kali  pemakanan utama biasa anda (sarapan, tengahari dan malam) setiap hari. Melalui  ujian kendiri , anda boleh mengukur kadar metabolism pada tahap pembakaran lemak yang maksimum. Ujian melalui Kettone stick membantu anda mengenalpasti tahap keperluan pemakanan pada tubuh badan anda dan setrusnya membantu anda mengurangkan berat badan dengan lebih cepat dan berkesan. Hanya dengan SD2.



Kepada sesiapa yang berminat untuk menurunkan berat badan, berminat nak jadi kurus, boleh hubungi saya untuk mendapatkan Sd2. Produk pelangsingan badan yang berkesan, terbaik dan harga yang mampu dibeli oleh semua orang.


Mohd Azizi Bin Abd Aziz
Tel No : 013 9837195
Emel :
mohdazizi2u@gmail.com
website : http://www.newimageasia.com.my/

No comments:

Post a Comment